K-Magazin

Cube Entertainment, (G) I-DLE Soojin’in resmi basın açıklamasında okul zorbalığı söylentilerine açıklık getirdi

Cube Entertainment, Soojin’in okul zorbalığı söylentilerinin arkasındaki gerçeği açıkladı.

21 Şubat KST’de, ajans (G) I-DLE üyesine yönelik iddiaları ele almak için basın açıklaması yaptı. Daha önce bildirildiği gibi, 20 Şubat’ta bir netizen, ortaokulda Soojin’in netizen’in küçük kardeşlerini ve kardeşlerinin bir arkadaşını tuvalete çağırıp tokatladığını belirtti. Daha sonra, Soojin’in mesajlarını okulun tamamına yaydığı ve küçük kardeşin artık “dışlanmış” olarak muamele göreceğini ilan ettiği iddia edildi.

Cube Entertainment yaptığı açıklamada, netizenin kimliğinin gittiği okuldaki bir öğrencinin ablası olduğunu açıkladı. Ayrıca, ablanın bir zamanlar Soojin’in öğrenciyle telefonda yaptığı bir tartışmaya kulak misafiri olduğunu ve böylece telefon görüşmesi aracılığıyla Soojin ile kendi tartışmasına yol açtığını belirttiler. Fakat “okulda şiddet” de dahil olmak üzere yapılan iddiaların bir çoğu yanlıştır.

Ajans daha sonra, gelecekte kötü niyetli içerik yayınlayan netizenleri ciddi şekilde cezalandırmak için ellerinden geleni yapacaklarına söz verdi ve geçen yılın 15 Aralık’ta Sanatçı Haklarını Koruma Komitesini kurduklarını ve yanlış bilgilerin yayılmasını, kötü niyetli yorumları, sürekli olarak izlediklerini sözlerine ekledi. Ve yasal işlemler başlatılacağını duyurdu.

Son zamanlarda idollerin okul zorbalığı iddiaları artıyor. Siz ne düşünüyorsunuz, yorumlarda fikrinizi belirtin. Ayrıca buna benzer okul zorbalığı olayları hakkında yazdığımız diğer yazılar da ilginizi çekebilir.

HB Entertainment, Jo Byeong Gyu’nun Okulda Zorbalık Yaptığı İddialarına Karşı Yasal İşlem Başlattığını Duyuran Bir Açıklama Paylaştı

Park Myung Soo bir zorbalık kurbanı olduğunu açıkladı ve isimsiz sosyal medya kullanıcısına seslendi

IU’nun zorbalığa maruz kalma hikayesi, geçmişte okul zorbası olduğu iddia edilen çeşitli ünlülerin haberleriyle yeniden gün yüzüne çıkıyor.

Jo Byung Kyu’nun Yeni Zelanda’da bir okul zorbası olduğunu iddia eden netizen, yalan söylediğini ve yanlış bilgi verdiğini itiraf etti

Jo Byung Kyu’nun okul zorbalığı kurbanı olduğunu iddia eden netizen başka bir gönderi daha paylaştı

Park Ji Hoon’un avukatı, Park Ji Hoon’u okul zorbalığıyla suçlayan akıl almaz karalama davalarından birini kamuoyu ile paylaştı

Bir netizen, ‘The Uncanny Counter’ oyuncusu Jo Byung Kyu’nun bir okul zorbası olduğunu iddia etti

TOO’dan Woongi, okul zorbalığı iddialarıyla karşı karşıya kaldı ve şirketinden yanıt geldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu