Editörün SeçimiK-LİSTE
Trend

Forbes Korea, K-pop Endüstrisinin En İyi ‘Görsel Kraliçesi ve Kralı’ anketinin sonuçlarını açıkladı

Forbes Korea, K-pop Industry anketininVisual (Görsel) Kralı” ve “Visual Kraliçesi“nin sonuçlarını açıkladı.

Ankette BLACKPINK, TWICE, BTS, Stray Kids ve daha fazlası gibi en iyi gruplardan birçok idol yer aldı.

İki kazanan, Görsel Kraliçe ve Kral olarak listenin başında yer aldı. Bu yerler, sırasıyla Dreamcatcher’dan Jiu ve BTS’den Jin tarafından güvence altına alındı.

Kazananların listesini gözden geçirelim.

Dreamcatcher Jiu, toplam 22.127 oyla (%45.83) kadınlar arasında birinci oldu. Görselleri çok peri gibi ve Görsel Kraliçe unvanına mükemmel şekilde uyuyor. Jiu, çok yüksek kaliteli yüz özelliklerine sahip olmasıyla tanınır. Bu yuvarlak parlak gözleri, gül yaprağı dudakları ve harika bir yüz şekli ile halkın kalbini çalmaya devam ediyor.

BTS’den Jin, “Visual King” unvanını aldı. Erkekler arasında 1 numaraya yükseldi ve güzellik uzmanları ve halktan görselleriyle övgü aldığı için güzellik tanrısı olarak tanımlandı. Mükemmel orantı yüzü, onu gerçekten bir “Yüz Dehası” olarak öne çıkarıyor. Dolgun dudaklar, elmacık kemikleri, S-line gözler, zarif burun, keskin çene çizgisi yüzünü çok iyi süslüyor.

Bebek yüzlü TWICE‘dan Nayeon, K-pop endüstrisi kadınları arasında ikinci sırada. Genç ve keskin görünümü, bu kadar yüksek bir yerleşimi hak ettiğini kanıtlıyor.

Tanınmış ASTRO üyesi Eunwoo, erkek idoller arasında ikinci sırada yer aldı. Güzel yüz özellikleri ve hoş kişiliği ile tanınır.

BLACKPINK‘ten Jennie şimdi en popüler kadın idollerden biri. Forbes Korea listesinde kadınlarda üçüncü oldu. Jennie, dolgun dudaklar, güzel burun ve iri gözler gibi sevimli yüz özellikleriyle gerçekten öne çıkıyor.

EXO Suho ayrıca erkekler için İlk 3’teki yerini hak ediyor. Suho’nun kedi gibi gözleri olan zarif özellikleri çok gurur verici.

Listede 4. olan sıradaki kız Red Velvet‘ten Joy. Parlak değerli gülümsemesi ve parlayan gözleri ile tanınır. Sadece ona bakmak kalbinin daha hızlı atmasını sağlayabilir!

Çocuklar arasında dördüncü sırayı Stray Kids‘den Lee Know aldı. Oyuncu gibi bir yüzü var ve zarif bir kaplanı andırıyor. Bakışları çok keskin!

Beşinci kadın idol ise CLC‘den Yujin. Yüzü o kadar nazik ki, gerçek bir insan mı yoksa güzel bir melek mi olduğunu merak ettiriyor.

Listedeki tüm idolleri tebrik ederiz!

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu