K-Drama Haberleri

“All Of Us Are Dead” Aktris Cho Yi Hyun Hiç “İlk Aşkı” Olmadığını İtiraf Ediyor

Ne olduğunu anlamıyor.

Daha önce, All of Us Are Dead yıldızı Park Ji Hoo, daha önce hiç çıkmadığını itiraf ettikten sonra manşetlere taşındı. Ve bu haberler manşetlere çıkmaya başlarken, sadece bir gün sonra, oyuncu arkadaşı Cho Yi Hyun benzer bir şey için manşetlerde bulunuyor.

Aktris Cho Yi Hyun | Artist Company

All of Us Are Dead yıldızının eski bir röportajı, şaşırtıcı itirafı için gecikmeli olarak manşetlere çıkmaya başladı. Cho Yi Hyun, Ocak 2021’de o zamanki prodüksiyonu School 2021 için promosyonları sırasında bir röportajda yer aldı.

Cho Yi Hyun (sağdan 2.) “School 2021” posterinde | KBS

Cho Yi Hyun, dizide Jin Ji Won’un kadın rolünü canlandırdı ve inanılmaz oyunculuk yetenekleriyle performansıyla hayrete düşürdü. Rolü tereddüt etmeden tamamen özümsedi ve yetenekleri nedeniyle izleyicilerden övgü aldı.

Cho Yi Hyun “School 2021”de | KBS

2021 röportajı sırasında Cho Yi Hyun, flört deneyimi itirafıyla izleyicilerini şok etti. School 2021 karakteri Jin Ji Won ile bir şekilde ilişki kuramayacağını ve her şeyin aşkla ilgili olduğunu paylaştı.

İlk aşkın nasıl olması gerektiğini anlamıyorum. Hiçbir zaman tam olarak sevemedim. Eminim gelecekte biriyle tanışırsam, bileceğim ama şimdilik ne olduğunu bilmiyorum.

Cho Yi Hyun
KBS

Cho Yi Hyun, 2017 yılında çıkış yaptı ve o zamandan beri güvenilir oyunculuk becerileri ve çarpıcı görselleriyle sürekli popülerlik kazanmaya başladı. Oyunculuk kariyerinin başlangıcında JYP Entertainment ile anlaşma imzalamış olsa da, sonunda prodüksiyonlarına odaklanmak için Artist Company’ye geçti.

Artist Company

Daha önce School 2021, Hospital Playlist ve daha fazlası gibi sayısız kayda değer yapımda yer almış olsa da, Netflix’in zombi dizisi All of Us Are Dead’deki görünümünün ardından popülaritesini hızla artırdı.

Cho Yi Hyun “All of Us Are Dead” Filminde | Netflix

Yoluyla
koreaboo
Kaynak
insight

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu