K-MagazinK-Pop

Jo Byung Kyu’nun Yeni Zelanda’da bir okul zorbası olduğunu iddia eden netizen, yalan söylediğini ve yanlış bilgi verdiğini itiraf etti

Oyuncu Jo Byung Kyu tarafından okul zorbalığına maruz kaldığını iddia eden netizenin yanlış bilgi verdiğini itiraf ettiği ve Jo Byung Kyu’nun ajansından hoşgörü istediği doğrulandı.

HB Entertainment’ın açıkladığı bilgiye göre, 17 Şubat’ta Jo Byung Kyu hakkında yazan netizen yalan söylediğini itiraf etti ve yanlış bilgiler içeren bir gönderi oluşturduğu için özür diledi. Ajanstan bir yetkili, “Jo Byung Kyu hakkında son zamanlarda yanlış bilgilerin yayılmasına ilişkin açıklama yapacağız” dedi.

Daha sonra gelen açıklamada, “Yasal olarak dava açtıktan sonra yalan haberi yayan netizen bize ulaştı ve özür diledi, gönderiyi sildiğini söyleyerek bizden kendisini affetmemizi istedi.

Ajans, netizenin sahte postayı kendisinin sildiğini doğruladı. HB Entertainment, “Aktörümüzle ilgili suistimal ve kötü niyetli söylentilere karşı katı yasal önlemler almaya hazırız. Ancak yazarın paylaştığı gönderiyi sildiğini ve pişman olduğunu bize iletmesi gerekçesiyle, onu affetmeye karar verdik, bir daha böyle bir paylaşım yapmayacağına inanıyoruz.” açıklamasında bulunda.

Açıklamalara rağmen, birçok netizen iddialara şüpheyle yaklaştı ve daha fazla bilgi ve kanıt talep etti. Netizen iddiayla ilgili bir yazı yayınladı ve tüm iddialarının yanlış olduğu itiraf etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu