K-DramaK-Magazin

Bir netizen, ‘The Uncanny Counter’ oyuncusu Jo Byung Kyu’nun bir okul zorbası olduğunu iddia etti

Son zamanlarda, aktör Jo Byung Kyu’nun bir okul zorbası olduğu iddiaları vardı. Ancak birçok netizen, yeterli kanıt olmadığını ve bu tür şeyleri iddia eden kişinin iddialarda bulunurken daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyor.

16 Şubat’ta, bir çevrimiçi topluluk olan Nate Pann’da “Jo Byung Kyu’nun okul zorbalığının kurbanı” başlıklı bir gönderi oluşturuldu.

Bir netizen kendini kurban olarak tanımladı ve “16 yaşında İngilizce öğrenmek için Yeni Zelanda’ya gittim. Yaklaşık bir hafta sessizce okula gittim. Sonra bir gün yeni bir çocuk geldi ve o çocuk Jo Byung’du. Kyu. Benimle konuşmaya başladığında sınıftan ayrılıyordum. Saçları boyalı dar pantolonlar giyiyordu ve benimle kavga ediyormuşuz gibi konuşuyordu.O yüzden ondan pek hoşlanmadım bir şey söylemedim ve ayrıldım . Sanırım bundan hoşlanmadı. “

Netizen yazmaya devam etti, “O gün tek başıma yemek yiyordum sonra korkunç görünümlü iki çocuk benden onları takip etmemi istedi. Ben de ‘ne oluyor?’ Diye düşündüm. ama onları takip etmeye başladım. Sonra yaklaşık 30 çocuk etrafımı sardı ve bana küfretmeye başladı. “

Netizen yazmaya devam etti, “Çok sinirlendim, bu yüzden Kore uluslararası öğrenci yönetimi ofisine rapor verdim ve oradaki müdürle konuştum. Yani ailem bu olayı biliyordu birlikte yaşadığım bayan da biliyordu. Ben Jo Byung Kyu’yu aradım baş başa konuştuk ama işe yaramadı. Müdürle bile kaba bir şekilde konuştu. Yöneticinin onu bir daha böyle bir şey yaparsa okul kurallarına göre hareket edecekleri konusunda uyarmasıyla her şey sona erdi. Ailem bunu duyduğunda, yurtdışında yalnız kaldığım için çok endişelendiler. “

Netizen, “Sonuç olarak, Jo Byung Kyu şiddet kullanmadı. Sözlü tacizde bulunuyordu. Tek istediğim, bir okul zorbası olduğunu kabul etmek ve özür dilemek.”

Gönderide netizen, Jo Byung Kyu ile aynı okula gittiğini ve arkadaşlarıyla bir Kakao uygulamasında sohbet ettiğini gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Ancak netizenler, “Daha uygun kanıtlar yüklemelisin”, “Bu doğruysa, isimleri açıklamalısın ve onu gerçekten ifşa etmelisin” diye çıkıştılar.

Bu arada Jo Byung Kyu, 2018’de ‘Sky Castle’ dizisinde göründüğü zamanda geçmişte okul zorbalığı yaptığı konusunda suçlanmıştı. Bu süre zarfında Jo Byung Kyu, okul zorbalığıyla ilgili tüm iddiaları reddetti.

Olaylar sırasında yaptığı bir açıklamada, “Pek çok insan benim hakkımda iyi fikirlere sahip değildi çünkü oyunculukla daha çok ilgileniyordum ve oyunculuk yapıyordum. Bu yüzden insanlar okulu önemsemediğimi düşünüyordu.” Oyuncu ayrıca şöyle açıkladı: “Ben gençken başkalarının benim hakkımda ne düşündüğünü pek umursamıyordum, bu yüzden böyle iddialara maruz kalmayı da beklemiyordum. Umarım Kendimi kamuoyuna kanıtlamak için harcadığım zaman, bu tür asılsız iddialar yüzünden boşa gitmiyordur. Hiç böyle bir şey yapmadım (okul zorbalığı).

Bu konu hakkında senin görüşlerin neler? Yorumlarda bizimle paylaş.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu