K-DramaK-LİSTE

Hwang In Yeop Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

Hwang In Yeop hakkında hiç bir şey duymadıysanız, şimdi onu tanıyacaksınız. Hwang “True Beauty” deki Han Seo Jun rolünden sonra dünyanın her yerinden büyük bir hayran kitlesi kazandı. “True Beauty”nin ilk bölümü yayınlandığında Instagram’da 6 milyondan fazla yeni takipçi kazanmıştı. Bugün size Hwang In Yeop’u daha iyi tanımanız için Hwang In Yeop Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey listesi hazırladık. Keyifli okumalar.

1. Hwang In Yeop bir modeldi

Hwang In Yeop kariyerine model olarak başladı. Asıl hayali oyuncu olmaktı fakat modaya olan sevgisinden dolayı modelliğe başladı. Maken olduktan sonra oyunculuğa adım atması onun için zor oldu çünkü kendini oyunculuk için yeterli bulmuyordu. Kendisini çok utangaç ve içe dönük olarak tanımlıyor bu yüzden oyunculuğa adım atması çok uzun sürdü.

2. Hwang In Yeop bir Pokemon hayranı!

Birkaç röportajda Hwang In Yeop, büyük bir Pokémon hayranı olduğundan bahsetti. Hatta Instagram’da sevimli bir Pikachu yazısı var ve Instagram profil resminde, Pokemonda bir karakter olan Ditto var.

3. İlk rolünü “WHY” adlı webdramasında aldı

Oyuncu olmaya karar verip çeşitli seçmelere gittiğinde, “WHY” adlı webdramasında Gi Jae Young rolünü canlandırdı. Karakter başrolün en iyi arkadaşlarından biriydi. Hwang In Yeop bu rolü aldığını ilk duyduğunda, çok heyecanlandığını söylemişti. İlk bölümden başlayarak tüm diziyi buradan izleyebilirsiniz:

4. Ölmeden önce yapmak istedikleri

Bir röportajda ölmeden önce yapmak istedikleri listesinde birinci sırada ne olduğu sorulduğunda, ailesiyle çok uzun süre vakit geçirmek istediğini söyledi. Çeşitli röportajlarda ailesine ne kadar yakın olduğundan bahsetmiş ve bu verdiği cevapla bunu kanıtlamıştı.

5. Filipinler’de okula gitti

Hwang In Yeop, moda tasarımcısı olma hayaliyle Davao’daki Filipin Nikkei Jin Kai Uluslararası Okulu’nda okudu. 2012’de Moda Tasarımı Bölümü Güzel Sanatlar Bölümü’nden mezun oldu. Okuldayken İngilizce bir isim kullandı “Ryan Leon”.

6. Onu oyuncu yapan neydi?

Oyuncu olma konusunda kendine olan güven eksikliğine rağmen, oyunculuğu denemeye babasıyla derin bir konuşma yapana kadar düşünmemişti. Babası onu hayatta istediğini yapması için cesaretlendirdi çünkü ancak o zaman mutlu olabilirdi. Bu, Hwang In Yeop’u oyunculuk yapmaya motive etti.

Acemi bir oyuncu olarak oyunculuk becerilerini sergilediği bu videoyu izleyin.

7. Yapımcı olan küçük bir kardeşi var

Hwang In Yeop’un Inof adında küçük bir erkek kardeşi var. Kardeşi Yapımcı, şarkıcı, söz yazarı ve hatta popüler şarkıların cover’larını yaptığı kendi Youtube kanalı bile var.

Burada Eagles’tan “Desperado” şarkısını söylüyor:

Bu da Zico’nun “Any Song” şarkısıyla abi kardeşin dans ettiği tatlı bir video

8. Eskiden paten kayardı

“True Beauty” için yakın zamanda çekilen bir kamera arkası videosunda Hwang In Yeop, patenlerle kayıyor.

9. En sevdiği şeylerden birkaçı

En sevdiği dizi: “My Mister”

Favori pizza malzemesi (bu önemli bir bilgi): Pepperoni

Sevmediği pizza malzemesi: Ananas

En sevdiği renk: Black

Bira mı soju mu?: Bira.

10. Çocukluk fotoğraflarından bazıları

Bugün Hwang In Yeop hakkında çok şey öğrendiniz, düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: hwang in yeop - Tontem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu