K-Magazin

HB Entertainment, Jo Byeong Gyu’nun Okulda Zorbalık Yaptığı İddialarına Karşı Yasal İşlem Başlattığını Duyuran Bir Açıklama Paylaştı

HB Entertainment, aktör Jo Byeong Gyu’nun okul şiddetinin faili olduğuna dair söylentiler hakkında resmi bir açıklama yaptı.

16 Şubat’ta, “A” adlı biri, Yeni Zelanda’da birlikte okuldayken Jo Byeong Gyu tarafından zorbalığa uğradığını iddia eden bir gönderiyi çevrimiçi olarak yüklemişti. Ertesi gün, Jo Byeong Gyu’nun ajansı, yanlış söylentiler yayılığı için karakolda bir polis soruşturması talep etti ve daha sonra, yazının yaratıcısının özür dilediği ve görevini bıraktığı ortaya çıktı.

17 Şubat’ta, “B” olarak bilinen farklı bir çevrimiçi kullanıcı, Jo Byeong Gyu’yu ilkokul ve ortaokul sırasında suçlu ve zorba olmakla suçlayan bir gönderi yazdı. Başka bir çevrimiçi kullanıcı olan “C”, Jo Byeong Gyu’nun sınıf arkadaşı olduğunu iddia etti ve Jo Byeong Gyu’nun bir okul zorbası olduğu iddialarını yalanladı. “B’nin” gönderisine yanıt olarak HB Entertainment, yanlış söylentilerin hem birinci hem de ikinci yazılarına karşı güçlü yasal işlem uygulama niyetlerini tekrar belirtti.

19 Şubat’ta HB Entertainment aşağıdaki açıklamayı yayınladı.

Merhaba, biz HB Entertainment.

“Bu, şu anda aktör Jo Byeong Gyu hakkında yayılan yanlış söylentilere ve kötü niyetli yorumlara ilişkin ek resmi açıklamamızdır.

İlk olarak, oyuncuyla görüştük ve çevrimiçi ortamda dolaşan tüm gönderilerin ve söylentilerin yanlış olduğunu onayladık. Daha önce, 17 Şubat’ta, ajans, Jo Byeong Gyu hakkında yanlış söylentiler yayan ve karalayıcı yorumlar yapanlara karşı yasal işlem başlatma niyetimizi duyurdu.

Ekteki belgede görüldüğü gibi, ajansın açıklaması yayınlandıktan sonra, yalan söylentinin yayıcısı (“A”) eylemleri üzerinde düşünmeye ve böyle bir şeyin tekrar meydana gelmesini engellemeye söz verdi ve hafif muamele talep etti. Bununla birlikte, Jo Byeong Gyu hakkında kötü niyetle pervasızca yanlış bilgi yayanların, ceza kanunu ve Bilgi ve İletişim Ağlarının Kullanımının Teşvik Edilmesi ve Bilgilerin Korunması Yasası kapsamında aşağılama ve karalama yaptıklarına dair kanıtımız olduğundan, biz resmi bir polis soruşturması talep ettik ve Gangnam Polis Karakolunun siber soruşturma birimi şu anda soruşturmayı yürütüyor.

Tüm netizenlere, forumlarda, çevrimiçi topluluklarda, portal sitelerinde ve sosyal medyada kişinin kendi fikrini ifade etmenin veya sosyal olarak kabul edilebilir olarak değerlendirilen şeylerin ötesine geçen kötü niyetli yorum ve yayınları yayan ve / veya gönderenleri gözden kaçırmayacağımızı bildiririz.

HB Entertainment, sanatçılarımızın daha fazla zarar görmemesi için kanıt toplamaya ve interneti kontrol etmeye devam edecek. İnsanların eylemlerinden sorumlu tutulabilmeleri için müzakere veya hoşgörülü muamele olmaksızın güçlü yasal işlem yapacağız.

Uzun bir belirsizlik dönemine katlanan ve şimdi spot ışığında anını yakalamaya başlayan [Jo Byeong Gyu] zor bir dönemden geçiyor. Ona bakmakla görevli kişiler olarak buna çok üzüldük.

Ancak, Jo Byeong Gyu’ya sevgilerini ve desteklerini göndermeye devam eden hayranların güveniyle bunun üstesinden gelmeyi planlıyoruz. Oyuncuların artık bu kötü niyetli yorumlardan ve paylaşımlardan zarar görmemesi için sakin kalmanızı rica ediyoruz.

Teşekkürler.”

YB Entertainment

Bu olayla ilgili detaylı bilgi almak isterseniz önceden girdiğimiz haberlere de bakabilirsiniz.

Bir netizen, ‘The Uncanny Counter’ oyuncusu Jo Byung Kyu’nun bir okul zorbası olduğunu iddia etti

Jo Byung Kyu’nun Yeni Zelanda’da bir okul zorbası olduğunu iddia eden netizen, yalan söylediğini ve yanlış bilgi verdiğini itiraf etti

Aktör Jo Byung Kyu’nun ‘Burning Sun Skandalı’na karışan insanlarla arkadaş olduğu haberi yalan çıktı

Jo Byung Kyu’nun okul zorbalığı kurbanı olduğunu iddia eden netizen başka bir gönderi daha paylaştı

Jo Byung Kyu’nun ajansı, okul zorbalığı iddialarını yalanladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu