K-MagazinK-Pop

Park Ji Hoon’un avukatı, Park Ji Hoon’u okul zorbalığıyla suçlayan akıl almaz karalama davalarından birini kamuoyu ile paylaştı

14 Şubat’ta, Gangnam LLC avukatı Ko Seung Woo, Park Ji Hoon’u eğlence sektöründeki yasal anlaşmazlıklar hakkındaki blogunda birini okul zorbalığıyla suçlamak için oldukça saçma bir neden paylaştı.

Müşterisi Park Ji Hoon’un davasını ilk kez ele aldığını söyleyen avukat 2017’de ilk davayı açtı. Ko Seung Woo, “Tüm kötü niyetli yorumların ve suçlamaların beni hedef almadığını bilmeme rağmen, çoğu iğrenç sözler ve bunların akıl sağlığımı kötü etkilediğini düşünüyorum .”

Park Ji Hoon’dan nefret eden bir netizeni ifşa eden avukat netizenlerin sınırı ne derecede aştığının canlı kanıtı “Ji Hoon her göründüğünde ekranıma tükürüyorum. Park Jji, eğer bunu okuyorsan, mahvolmaya hazır ol. İntikamımdan kork.” Söz konusu postu giren netizen Park Ji Hoon’un ortaokul yıllarında kendisine zorbalık yaptığını da iddia etti. Ancak, polis soruşturması, bu yazıyı yazan adamın Park Ji Hoon ile tamamen alakasız olduğunu ortaya çıkardı.

Ko Seung Woo, “Suçlanan şahşın 28 yaşında bir adam olduğu ortaya çıktı ve tüm hikayeyi ‘sadece eğlence için’ uydurduğunu söyledi. Park Ji Hoon ile aynı mahallede bile yaşamayan sıradan bir çalışan.”

Park Ji Hoon, Wanna One’ın üyesi olduktan sonra çok popüler oldu. Bu dava ilk açıldığında 18 yaşındaydı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu