K-LİSTE

Profesyonel K-Pop Diş Hekimlerine Göre Gerçek Hayatta En Güzel Gülümseyen 3 K-Pop İdolü

Seçtikleri hakkında ne düşünüyorsun?

K-Pop idollerine gelince, onların kendi tarzlarında saf görsel oldukları inkar edilemez. Özellikle hem erkek hem de kadın idollerin odayı aydınlatan ve hayranların onlara daha çok aşık olmasını sağlayan gülümsemeleri var gibi görünüyor! Cazibelerine katkıda bulunur ve kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlar için mükemmel bir panzehir olabilir.

AYO için yakın zamanda yayınlanan bir videoda, sektördeki en büyük idollerden bazılarıyla çalışan iki diş hekimi oturdu ve diş olayları, tedaviler ve daha pek çok şeyi tartıştı.

En büyük idollerden bazılarına bu kadar yakın olduklarından, çoğuyla yakın ve kişisel olacaklardı. Video sırasında diş hekimlerine idollerden hangisinin en güzel gülümsemeye sahip olduğunu düşündükleri soruldu. Bahsettikleri ilk idollerden biri BLACKPINK‘ten Jennie‘ydi.

Esther için, güzelliği nedeniyle kadın idolleri temsil eden bir gülümseme olduğuna inanıyordu. Özellikle Esther, Jennie’nin neden bu kadar güzel bir gülümsemeye sahip olduğunu düşündüğünü açıkladı ve fotoğraflarından böyle düşünmesi şaşırtıcı değil.

Kadınsı dişleri ve yuvarlak düz bir gülümsemesi var. Dişleri ortalamadan biraz daha küçük. Onun gülümsemesine sahip olmak istiyorum.

– Esther

Erkek idoller denilince diş hekimlerinin aklında iki isim vardı! Esther’in ilk seçtiği SEVENTEEN‘in lideri S.Coups oldu.

Esther, SEVENTEEN’in aslında onun yanında yaşadığını açıkladı ama S.Coups’un gülüşünün göz kamaştırıcı ve sıcak görünmesini sağlayan çok doğal dişleri olduğunu ekledi!

Park Hosan bir sonraki idolü seçti ve BTS‘in V‘sinden başkası değildi! K-Pop’taki en güzel gülümsemelerden biri olabileceği inkar edilemez!

V’nin aydınlanmayı ve odayı açmayı başaran en tatlı gülümsemelerden birine sahip olduğu ve dünya çapındaki ARMY’lerin ona aşık olduğu inkar edilemez. Ancak Park Hosan, dişlerindeki doğallık ve kusurların gülüşünü çok bağımlılık ve özel kıldığını açıkladı.

BTS’den V’nin büyük ve erkeksi dişleri var. Diş hekimliği anlamında mükemmel değil ama bu onları daha doğal ve daha az yapay yapıyor.

– Park Hosan

Her üç idol söz konusu olduğunda, Jennie, V ve S.Coups’un hepsinin bu dünyaya ait olmayan gülümsemeleri olduğu inkar edilemez. Görünüşe göre profesyoneller hayranların düşüncelerini onayladı!

Videonun tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak
koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu