K-Drama

‘Mine’ Lee Bo-young Ve Kim Seo-hyung’un Ezici Karizmalı Grup Posterini Yayınladı

tvN’in yeni Cumartesi-Pazar dizisi “Mine” bir grup afişini yayınladı.

tvN’in yeni Cumartesi-Pazar dizisi “Mine” (Baek Mi-kyung tarafından yazılmıştır / yönetmenliği Lee Na-jung tarafından yapmıştır / yapımcılığını Studio Dragon ve JS Pictures tarafından yapılmaktadır), dünyadaki önyargılardan kaçan ve kendilerininkini bulan güçlü kadınları konu alan bir dizi.

“My Girl with Dignity” yi yazan Baek Mi-kyung ve “If You Like It” ve “Fight, My Way” i yöneten yönetmen Lee Na-jung sağlam bir prodüksiyon ekibi kurdu. Üstelik, benzersiz oyunculuk deneyimleri olan aktörler Lee Bo-young (Seo Hee-soo) ve Kim Seo-hyung (Jeong Seo-hyun) ve parlayacak bir dizi altın kadro oyuncunun yer aldığı bir grup afişi onlarla birlikte piyasaya sürüldü.

Yayınlanan grup posterinde, Hyowon ailesinin eski bir top yıldızı ve ikinci gelini olan Lee Bo-young ve Jeong Seo-hyun rolünü oynayan Kim Seo-hyung ilk rolünü oynadı. chaebol ailesinin gelini. Her şeyden önce, iyi ama güçlü bir kalbi ve sağlam bir fitili olan Lee Bo-young ve Kim Seo-hyung’un yaklaşılamaz karizma gösteren gözleri gözlerden kaçar. Seo Hee-soo’nun eşi ve karısı Han Ji-yong’u canlandıran Lee Hyun-wook, parmağına bir alyansla dokunduğunda merak uyandırıyor. Öte yandan Hyowon ailesine Lee Bo-young ve Lee Hyun-wook için özel öğretmen olarak giren Ok Ja-yeon, Lee Bo-young’a yakın duruyor ve gizemli bir ifadeyle gerilim yaratıyor.

Cha Hak-yeon ve Jung Yi-seo, karşıt noktada dururken ne tür bir anlatı açacaklarına dair sorular da soruyor: chaebol III ve Made. Buna ek olarak, Hyowon Group’un en büyük oğlu Park Hyuk-kwon ve Hyowon Group’un ev sahibi Yang Soon-hye’ye dönüşen Park Won-sook, müttefikleri tespit etmesi zor olan tek bir kesinti ile alışılmadık bir gelişmeyi öngörüyor ve düşmanlar.

Hal böyle olunca arzularını ve sırlarını iyice gizleyen Hyowon ailesinin gizemli havasına sahip olan grup posteri, yavaş yavaş “Benim” beklentilerini ısıtıyor. Renkli ve zarif üst sınıfın arkasında ne parlak ama tehlikeli cehennemin pusuda olduğunu görmek için Mayıs ayındaki ilk yayını dört gözle bekliyoruz.

Bu arada tvN’in yeni Cumartesi-Pazar dizisi “Mine”, “Vinceenzo” nun ardından Cumartesi gecesi saat 21: 00’de prömiyer yapacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu