K-DramaK-LİSTEK-MagazinK-Pop

Mutlaka Abone Olmanız Gereken 10 Idol YouTuber

Covid sebebiyle durdurulan konser turları ve küresel programlar yüzünden birçok K-pop idolü, hayatlarını paylaşmak, içerik oluşturmak ve sadık hayran kitleleriyle doğrudan iletişim kurmak için YouTube’a başvurdu. İşte abone olmanız gereken idoller tarafından yönetilen on YouTube kanalı!

1. Jennierubyjane

BLACKPINK üyesi Jennie’nin VLOG kanalı. Kanalında; günlük rutin, programı, ev hayatı vb. konular işleniyor. Jennie’nin YouTube kanalı ilk açıldığından kısa bir süre sonra milyonlarca takipçiye ulaştı.

2. SolarSido

Solar’ın YouTube Kanalından keyif alacağınızdan eminiz Homebody vlog’larından diğer YouTuber’lar ve idollerle ortak çalışmalara, muhteşem vokal içeriklerinden cover’lara kadar size keyifli zaman sunacaktır. Solar’ın kanalı MooMoos ve sıradan hayranlar arasında son derece popüler.

3. Mark Tuan

Çok yakın bir zamanda Mark, YouTube kanalını açtı ve iki hafta içinde neredeyse 2,5 milyon abone kazandı! Mark’ın bu makale sırasında yalnızca iki videosu olmasına rağmen, muhteşem bir ivme yakaladı. Kanalın bir videosunu aşağıya bırakıyorum.

4. Henry Lau

Henry Lau’nun YouTube kanalında Lau’ya eşlik eden onlarca ünlü görebilirsiniz! Kanalında popüler bir seri olan “Henry Together’ı” izleyerek Henry’nin çeşitli müzik dehalarıyla ortak çalışmasına ve yeni enstrümanlar öğrenmesine tanık olabilirsiniz.

5. Ryeowook’s Hideout

Bir idolün günlük aktivitelerinin ne olduğunu merak ediyorsanız, Ryeowook’un kanalı tam size göre. Ryeowook, kayıt sürecini, dans pratiklerini, fotoğraf çekimlerini ve hayran buluşmalarını ve müzik videolarının arka planını belgeleyen vlog’lar yüklüyor. Sık sık diğer Super Junior üyelerini videolarında öne çıkarıyor Ryeowook ayrıca üyelerin doğum günlerini kutlamak için özel solo cover’lar da yayınlıyor!

6. Produsorn

Sorn’un YouTube kanal açıklamasında “Seni gülümsetmek için buradayım” diyor. Sorn vlog’lar, makyaj eğitimleri yayınlıyor ve ara sıra marka işbirlikleri yaparak sponsorlu içerik tanıtıyor. En popüler videolarından biri, Taylandlı idoller, Blackpink’ten Lisa, (G) IDLE’dan Minnie ve CLC’den Elkie ile Tay yemeklerini yediği video. Video’yu izlemeyenler için aşağıya bırakıyorum.

7. SeungMong’s Place

Sorn, YouTube kanalı olan tek CLC üyesi değil! Seungyeon’un YouTube kanalı egzersiz videolarını, aylık dans cover’larının perde arkasını ve daha fazlasını içeriyor. Seungyeon, bazen sırtını ağrıtacak kadar bilgisayar başında kalsa bile, videoları kendi başına nasıl düzenleyeceğini ve altyazı ekleyeceğini öğrenirken eğlendiğini söyledi.

8. KyoongTube

Baekhyun’un YouTube kanalı, EXO ve SuperM için hasret duyuyorsanız gitmeniz gereken yerdir. Baekhyun çok sık yükleme yapmasa bile yüklediği her video hem sevimli hem de eğlenceli. Son olarak Baekhyun, çay koyarken geleneksel bir prens gibi giyinmiş halde rahatlatıcı bir ASMR videosu paylaştı.

9. NCT Daily: Johnny’s Communication Center

NCT Daily, daha resmi bir kanal çeşitli oyun bölümleri ve dans pratiği vlogları dahil olmak üzere çeşitli içerikler için ilginizi çekebilecek bir kanal olabilir, kanaldaki en popüler serilerden biri Johnny’s Communication Center’dır. Johnny’nin YouTube videolarında, üyelerini sık sık kamerada ilginç şeyler denemeye davet ediyor videolarını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

10. Leesuhyun

AKMU Suhyun’un YouTube kanalı hem Koreli hem de uluslararası hayranlar arasında çok başarılı. Makyaj eğitimleri, vlog’lar ve ürün tanıtımları yayınlıyor, ancak en popüler videoları vokal coverları ve WINNER, iKON ve Lee Hi gibi diğer idollerle ortak çalışmaları!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu