K-Drama

Squid Game Oyuncuları Gerçek Hayatta Oyunlara Katılsalardı Ne Yaparlardı?

Spoiler Uyarısı

Bu yazı “Squid Game” dizisinin spoiler’ını içermektedir. Yazıyı okumadan önce diziyi izlemenizi tavsiye ederiz.

Netflix’in yeni dizisi Squid Game popülerlik kazanmaya başladığında karanlık hikayesi ve şiddet içeren temasıyla izleyicilerin dikkatini çekmişti. Ancak bazı izleyiciler oyunların sadeliğine hayran kaldılar. Squid Game eski geleneksel Kore çocuk oyunlarıyla bir nostalji dalgası başlatmış oldu.

Oyunlar ilk bakışta oldukça basitmiş gibi gözükse de, elenenlerin ölümle cezalandırılması bu oyunları oynarken eğlenmeyi imkansız kılıyor. Peki dizinin oyuncuları Squid Game’e gerçek hayatta katılsalardı ne yapardı?

Squid Game dizisinin oyuncuları yakın zamanda The Swoon’a konuk oldular ve dalgona bisküvileri yapmaya çalıştılar. Aynı zamanda oyunculara diziyle alakalı sorular da soruldu.

Oyunculara gerçek hayatta oyuna katılsalardı hangi oyunu en iyi oynayabilecekleri sorusu soruldu.

SQUID GAME’de en rahat hangi oyunu kazanırdınız?

Cevap veren ilk kişi, dizide polis memuru Hwang Jung Ho’yu canlandıran Wi Ha Joon oldu. Fiziğinden ve çeşitli K-Dramalardaki rollerinden beklendiği gibi, Ha Joon son derece atletik olduğuna ve muhtemelen tüm oyunlarda başarılı olacağına dikkat çekti.

Koşmakta iyiyim. Fiziksel aktivitelerde iyi olduğumu düşünüyorum. Küçüklüğümden beri oldukça atletiktim…

— Wi Ha Joon

Wi Ha Joon gibi, Sae Byeok’u oynayan aktris Jung Ho Yeon, deneyiminin oyunlarda başarılı olmasına yardımcı olacağını düşündü. Eğer katılırsa yolunun açık olacağını düşündüğü bir oyun vardı ve o da “Kırmızı Işık, Yeşil Işık”tı.

Kariyerine model olarak başlayan Jung Ho Yeon, “Nasıl hareketsiz kalacağımı biliyorum” dedi.

İlk oyundaki gücünden de anlaşılacağı üzere Ali’yi oynayan Anupam Tripathi, halat çekme oyununu seçti ve “Bunu kesinlikle yapabilirim!” dedi. Oyunda, Oyuncu 001’in önerdiği teknikleri kullansaydı kesinlikle iyi iş çıkarırdı.

Oyuncu kadrosunun hiçbir zaman gerçek hayattaki bir Squid Game oyununda bulunmaları gereken bir durumda olmamasını umsak da, oyunu geçmelerine yardımcı olacak kendi özelliklerine ve becerilerine sahip olmaları şaşırtıcı değil.

Videonun tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu