K-Drama

Hafta sonu gişelerinde bir numara “Seobok” + “Gong Yoo X Park Bo-gum, işe yaradı.”

Gong Yoo ve Park Bo-gum’un bromansı işe yaradı. “Seobok” (yönetmen Lee Yong-joo), gösterime girdiği ilk hafta sonunda gişe rekorunu kırdı.

Youngjin Komitesinin entegre sinema salonu giriş biletleri ağına göre, “Seobok” 16. ve 18. günlerde 163.420 izleyici kaydetti. Kümülatif kitle 212,233’tür. Bu yıl yayınlanan en iyi Kore filmi.

‘Seobok’ bir yol filmidir. Eski bir istihbarat ajansı ajanı “Kiheon” (Paylaşım), ilk insan klonu “Seobok” u (Park Bo-gum) güvenli bir yere taşımakla görevlendirilecek.

Yönetmen Lee Yong-joo, Çinli Qin Shi Huang’ın emriyle Bulocho’yu kurtarmak için ayrılan Seobok’un hikayesinden motif aldı. Konuya insan klonları ekleniyor. Bromance ayrıca büyük bir cazibe merkezidir.

Aynı dönemde gişede ikinci sırada yer alan “Konan Detective: Rain Shot” (yönetmen Nagaoka Chika) animasyonu oldu. Geçen hafta sonu 78.701 kişi izledi.

“The Day of Destruction: Infinite Train” (Haruo Sotozaki’nin yönettiği) filminde üçüncü oldu. Aynı temelde, 33.024 kişi izledi. Toplam izleyici sayısı 1.79.924’tür.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu