K-DramaK-Medya
Trend

Yoon Yeo-jung Akademi Ödüllerine Katılmak İçin Los Angeles’a Gidiyor

Oyuncu Yoon Yeo-jung 93. Amerikan Akademi Ödülleri’ne katılacak.

Yoon Yeo-jung, Akademi tarafından Oscar adayı olarak resmen davet edildi. ” Hook Entertainment 14 Nisan sabahı söyledi. Dün Los Angeles’a uçuyordum.” dedi.

“Çok düşündükten sonra katılmaya karar verdim.” Yoon Yeo-jung: “Corona 19’un neden olduğu hasarı en aza indirmek için ülkeyi sessizce terk ettim.” dedi ve “Ödülü kazandığımda benimle bu neşeyi paylaştığınız için teşekkür ederim.” dedi.

“Minari” (yönetmen Jung Isak) filmi, 93. Akademi Ödülleri’nde En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, En İyi Özgün Senaryo ve Müzik dahil altı kategoride aday gösterildi.

Yoon Yeo-jung En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi. Maria Baccalova (Borat Subsequence Filmi), Olivia Coleman (The Father), Amanda Cyfried (Mank) ve Glenn Close (Hill Billy’s Song) aday gösterilen kişier arasında bulunuyor.

İlk kez bir Koreli aktör Akademi Ödülü’ne aday gösteriliyor. Geçen yıl, “Parasite” (yönetmen Bong Joon-ho) dört ödül kazandı, ancak oyunculuk ödülü almadı.

93. Akademi Ödülleri ise Cumartesi günü Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda yapılacak. Han Ye-ri, Yoon Yeo-jung’a ek olarak, katılma programını da ayarlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu