K-Magazin

SM, Aespa’dan Winter’ın Uygunsuz Fotoğrafını Çektiği İddia Edilen Personelin Videosu Hakkında Açıklama Yaptı

SM Entertainment, Aespa‘dan Winter’ın yakın tarihli bir videosu hakkındaki hayran endişelerine yanıt veren resmi bir açıklama yaptı.

14 Nisan’da, bazı hayranlar internette, aespa’nın bir dergi fotoğraf çekimindeki kamera arkası videosunda, bir adamın bilgisi olmadan Winter’ın fotoğrafını çekiyor gibi göründüğüne dikkat çekti. Video, adamın Winter’ın arkasında yürümeden önce telefonunu kullandığını ve yanında dururken kısa bir süre durduğunu gösteriyor ve hayranlar, telefonunun kamera uygulamasını önceden açarken görülebildiğini iddia etti.

O günün ilerleyen saatlerinde SM Entertainment, “Söz konusu videoda görünen kişi, fotoğraf çekiminden sorumlu olan fotoğrafçıdır ve yanlış anlaşılmayı gerektirecek hiçbir şey yapmadığını teyit ettik.”

Ajans devam etti, “Winter da o sırada fotoğraf çekimi için poz vermekten zevk aldı ve sette üzücü hiçbir şey veya yanlış anlaşılmayı gerektirecek herhangi bir durum olmadığını söyledi. Onun için endişelenen hayranlara minnettarız ve daha fazla yanlış anlaşılma olmayacağını umuyoruz.”

Söz konusu video aşağıdadır (bilgisi olmadan Winter’ı fotoğraflamakla suçlanan adam, 8:56 civarında solda görünüyor)

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu