K-DramaUncategorized

Song Joong Ki, ‘Vincenzo’da İtalyan mafyası için danışman rolünü oynamaktan bahsetti

Oyuncu Song Joong Ki (36), Netflix filmi ‘Space Sweepers’dan kazandığı başarıyı tvN dizisi’ Vincenzo ‘ile devam ettirebilecek mi?

‘Fiery Priest’in yazarı Park Jae Bum’dan yeni bir drama olan’ Vincenzo’nun yeni hit drama olması bekleniyor. Yapım maliyeti şimdiden 20 milyar KRW (~ 18.138.302 $) seviyesinde ve ana oyuncu Song Joong Ki.

Song Joong Ki, 8 yaşında İtalya’da evlat edinilen Vincenzo Cassano’nun rolünü oynayacak. İtalyan mafyasının danışmanı / avukatı ve örgütün ihaneti nedeniyle Kore’ye döndü. Jeon Yeo Bin’in canlandırdığı usta bir avukat olan Hong Cha Young ile birlikte kötü adamlarla kötü bir şekilde savaşan bir karakter.

Oyuncular, 15 Şubat’taki çevrimiçi prodüksiyon sunumuna katıldı. Söyleşi sırasında Song Joong Ki, “Bugünlerde haberlerde çok fazla kötü insan var. Yazar Park Jae Bum bana özetini verdiğinde, toplumu eleştiren birçok içerik barındırdığı için buna çok sempati duydum. çok yeni bir tür, birinci sınıf bir tür. ” dedi.

Song Joong Ji şöyle devam etti, “Ama beni çeken tek cazibe bu değil. Anlatım ağır ve derin, ama hoş ve ferahlatıcı bir dram.”

Oyuncu, karakterini şöyle anlattı: “O kötü adamlardan daha kötü ve güçlü. O sadece İtalya’da yaşayan bir Koreli, bu yüzden Kore’ye yabancı olduğu için yalnız bir karakter. İlk başta İtalyanca’nın kolay olacağını düşündüm. anlamak için, ama bu karmaşık bir dil. Yine de, dil öğretmenim bana çok yardımcı oldu. “

Pek çok hayran, Song Joong Ki’nin nazik duruşu ve nazik gözleri olduğu için kötü adamlardan daha kötü bir karakteri nasıl tasvir edeceğini merak ediyor. Song Joong Ki cevapladı, “Beni genel halk tarafından görülen görüntüden farklı bir görüntüde gören bazı insanlar var. Vincenzo’nun kin, kötülük ve keskinliğini şeffaf bir şekilde tasvir etmek istedim.” dedi.

Ortağı olarak çalışan Jeon Yeo Bin ile ilgili olarak, “Her iki karakter de zıt kutuplarda yaşamalarına rağmen bir tür yalnızlık yaşıyorlar. Onların da benzer bir tutkuları var. Jeon Yeo Bin’i gördüğümde, onun öyle olduğunu hissettim. harika bir aktris. “

Jeon Yeo Bin ayrıca, “Özetini aldığımda bir sonraki içeriği okumaya devam etmek istedim. Vincenzo ve Cha Young, Tom ve Jerry gibidir. Song Joong Ki, ruh halini ve karakteri gerçekten belirlemeye yardımcı oldu” dedi.

Taecyeon, Vincenzo ile anlaşmazlık yaşayan masum bir stajyer avukat olan Jang Jun Woo rolünü oynayacak. Taecyeon, “Song Joong Ki ve Jeon Yeo Bin mücevherler gibidir, Vincenzo bir elmassa, Hong Cha Young siyah bir inci gibidir. Bu projenin bir parçası olmaktan çok onur duyuyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu