K-Drama

“Highlight” Grubundan Yoon Doo-joon, Ordudan Terhis Olduktan Sonra İlk Dizisinde Oynayacak

Around Us ajansı 1 Mayıs’ta Yoon Doo-joon’un Temmuz ayında ilk çekimi olacak olan ‘No Old Essentials’ dizisindeki rolünü doğruladığını söyledi.

“No Old Essentials” adlı dizi, komik bir insan dramasıdır. 40’lı yaşlarında ekmek kazanan bir kişi ile doğal bir deha sahibi olan 20’li yaşlarındaki birinin arasındaki bromance’sını tasvir ediyor.

Not: Bromance, iki veya daha fazla erkek arasındaki çok yakın ve cinsel olmayan bir ilişkidir. Olağan arkadaşlığı aşan, son derece sıkı, sevecen, homososyal bir erkek bağ ilişkisidir ve özellikle yüksek düzeyde duygusal yakınlıkla normal arkadaşlıktan ayrılır.

Yoon Doo-joon, dizide tipik bir dehayı oynuyor. Seul’deki en prestijli üniversiteye özel eğitim almadan girmiş birisini oynuyor.

Jeong-seok, Güney Kore’de bir “dirty spoon”(pislik kaşığı) olarak doğdu. Başarılı olmanın tek yolunun bir startup olduğuna inandığı için Kore’de Mark Zuckerberg’in hayalini kuruyor.

Ekranlardan uzaklaşmasından bu yana yaklaşık üç yıl geçti. Yoon Doo-joon, 2018’de tvN’nin “Let’s Eat” programından sonra aktif bir üye olarak orduya katıldı.

Yoon Doo-joon’dan beklentiler zaten sıcak. Yoon Doo-joon, hoş bir “bromance” sunmak için öteki rolü kabul etmiş olan aktör Kwak Do-won (Koo Pil-soo) ile birlikte çalışacak.

İstikrarlı oyunculuk becerileri bekliyoruz. Yoon Doo-joon, “All My Love”, “Pongdang Pongdang Love” ve “Radio Romance” dizilerinde rol alarak yıldız kalitesi ve oyunculuk becerileriyle tanındı.

Bu arada, Yoon Doo-joon yeni mini albümü “The Blowing” i grubun en önemli özelliği olarak yayınlayacak ve ardından Ekranlara geri dönecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu