K-Medya

Transfer Akademisinin Başkanı Choi’nin Çirkin Vahşeti Dünyaya İfşa Oldu

28 Ağustos’ta yayınlanan MBC’nin “Gerçek Hikaye Keşif Ekibi”, prestijli bir üniversiteye transfer olmak için cinsel tacizi ve küfürlü dili yem olarak kullanan bir adamın geçmişini takip etti.

Prestijli bir üniversite transfer akademisini yöneten Choi, öğrencileri teşvik eden ve yönlendiren bir akıl hocası ve öğretmendi. 10. yılın sonunda prestijli bir üniversiteye geçmeyi başardığı hikayesiyle pek çok öğrencinin gönlünü fethetti.

Bir gün, Choi’ye karşı ifşa başladı. Öğrencileri evine çağırdıktan sonra cinsel tacizde bulundu ve sözlü tacizde bulundu. Aynı yerde, sadece kız öğrencilere benzer yöntemlerle utanmazca davrandığı ve kamuoyunda infial yarattığı tespit edildi.

Kurban A, Choi’nin evine gitti ve test etmeden tteokbokki ve şarap ikram etti. “Prestijli üniversiteler için tezahürat şarkıları çaldı ve hatta falcılık yaptı. Ve bana YouTube’da bir varyete programında nasıl nefes alacağımı gösterdi ve onu takip etmem gerektiğini söyledi. Bana meditasyon yapmayı öğreteceğini söyleyerek yatağa uzanmamı söyledi ve fiziksel teması sürdürdü. Göz bandı taktıktan sonra vücudunun her yerine aroma yağı sürdü.” dedi. Kurban göz bandını çıkarıp direndiğinde, Choi aniden değişti ve sinirlendi.

Başka bir kurban Choi’nin odasındaki CCTV’ye atıfta bulunarak “endişeli” olduğunu itiraf ederken, kurban B sınıfa beş dakika erken gitti ve Choi tarafından sözlü tacize uğradı ve hastaneye kaldırıldı. Bunu öğrenen B’nin babası Choi’yi arayınca Choi, B’nin evini ziyaret etti ve özür diledi.

Choi, B’nin ebeveynlerine diz çöktü ve “Hiç bu kadar iyi bir insan görmedim. Çığlık attım, yemin ettim, ona sert davrandım ve %100 kabul ediyorum. Cezalandırılırsan cezalandırılırsın.” dedi. Buna karşılık, B’nin babası, “Benim affetmem için, transfer akademisindeki işimi bırak.” dedi, ancak Choi, “Neden işimi bırakayım?” diyerek bunu reddetti ve ardından bağlantıyı kaybetti.

Choi, B’nin evini ziyaret ettikten sonraki gün, gizemli bir adam ziyarete geldi. Adam Choi’nin büyük babası. Choi’nin kendisini önde gelen bir medya şirketinin başkanı olarak tanıtan büyük babası, “Lütfen yeğenim için bana bir iyilik yapın.” diyerek anlaşmayı teşvik etti, ancak B’nin babası Choi’ye dava açmaya karar verdi.

Şu anda Choi tüm temaslardan kayboldu.

Kaynak
Newsen

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu