K-DramaK-Drama Haberleri

Temmuz 2021’de İzlenecek Yeni Kore Dizileri

Jun Ji-hyun, dönem zombi dizisi spin-off Kingdom: Ashin of the North ile geri dönüyor

Song Ji-hyo doğaüstü hikaye The Witch’s Diner’da başrolde

K-pop star Jinyoung of Got7 plays a rookie judge in The Devil Judge

F(x) kız grubundan Crystal, Police University’de bir öğrenciyi oynuyor

Diziler

The Devil Judge

Bu ay sona erdikten sonra Mine’dan devralacak olan Ji Sung ve Kim Min-jung’un yer aldığı yüksek mahkeme draması The Devil Judge olacak.
En son Doctor John’da görülen Ji, çalkantılı zamanlarda mahkeme salonunda kötü adamları cezalandıran ve halka açık bir gösteriye dönüşen itibarlı şeytan yargıç Kang Yo-han’ı oynuyor. Mr. Sunshine’da rol alan Kim, Yo-han’ın düşmanı Jung Sun-a’yı, geniş ağı aracılığıyla toplumun iplerini çekebilen yüksek güçlü bir lobici olarak oynuyor.

Dizide ayrıca K-pop grubu Got7’dan Jinyoung (Park Jin-young), çaylak bir yargıç olarak ve Park Gyu-young (Sweet Home), Yo-han’ın karanlık sırrının peşinde koşan bir dedektif olarak yer alıyor. (tvN, 3 Temmuz)

You Are My Spring

Alışılmadık bir cinayetin işlendiği bir binada yaşayan karakterlere odaklanan You Are My Spring’de romantik drama ve gizem türleri çarpışmaya hazırlanıyor.

Sakinleri arasında, beş yıldızlı bir otelde akranlarından daha hızlı yükselen başarılı bir yönetici olan Kang Da-jung (Seo Hyun-jin) vardır. Komşusu, görevi intihar dürtüleriyle uğraşan insanlara yardım etmek olan bir psikiyatrist olan Joo Young-do’dur (Kim Dong-wook).

Ayrıca Da-jung ve Young-do’nun yörüngesinde, geçmişte insanlar tarafından kullanılan yatırım şirketi CEO’su Chae Joon (Yoon Park) ve aktris Ga-young (Nam Gyu-ri) vardır. (tvN, 5 Temmuz)

The Witch’s Diner

Kore’nin önde gelen kablo ağları tvN, JTBC ve OCN’den programlar sunan Kore yayın hizmeti Tving, ilk drama dizisi The Witch’s Diner ile orijinal programlama oyununa giriyor.

Cadı Restoranına Hoş Geldiniz romanına dayanan bu sekiz bölümlük şovda Song Ji-hyo, insanlara bir dilek hakkı veren bir restoranda yemek servisi yapan ve karşılığında müşterilerin dilek tutması gereken bir cadı olan Zo Hee-ra’yı canlandırıyor. Hee-ra’ya bir şey ver.

Nam Ji-hyun, Hee-ra’nın yemeğini denediğinde şüpheciliğini çabucak kaybeden restoranın ilk sahibi Jung Jin’i oynuyor. Restoran yakında büyük bir hit oluyor. (Tving, 16 Temmuz)

The Road: Tragedy of One 

Başrollerini Ji Jin-hee, Yoon Se-ah ve Kim Hye-eun’un paylaştığı tvN’nin The Road: Tragedy of One adlı son dizisi, Royal the Royal’in darphane sakinlerinin gizli hayatlarına, arzularına ve utancına odaklanıyor. Hill’, sadece sosyetenin kremasının yaşayabileceği özel bir rezidans.

Bu sakinler arasında, halk arasında saygın bir spiker, ancak kalbinde acımasız bir kişi olan Baek Soo-hyun (Ji Jin-hee) vardır. Soo-hyun, güçlü bir şirket CEO’sunun kızı Seo Eun-soo (Yoon Se-ah) ile evlidir. Cha Seo-young (Kim Hye-eun), isteyebileceği her şeye sahip olan ama asla tatmin olamayan kararlı bir TV spikeridir. (tvN, 21 Temmuz)

Kingdom: Ashin of the North

Kingdom evreni, önümüzdeki ay Netflix, süperstar Jun Ji-hyun tarafından oynanan ikinci sezonun sonunda kısaca tanıtılan bir karakter olan Ashin’e odaklanan özel bir prequel bölümü olan Kingdom: Ashin of the North’u yayınladığında bir genişleme alacak.

Ashin, Joseon krallığını kasıp kavuran zombi vebasını başlatan diriliş bitkisinin kökenlerini biliyor gibi görünen bir kadındır. Bitkiyi çocukken bir mağarada keşfeder ve geçmişindeki olaylar onu intikam yoluna sokar.

Şimdiye kadar arsa hakkında fazla bir şey bilinmemekle birlikte, özel bölüm bir kez daha heyecan ve korku karışımı olacak ve diğer öne çıkanların yanı sıra bir zombi kaplanı da içerecek. Kim Shi-a, genç Ashin’i oynuyor ve Park Byung-eun, Min Chi-rok olarak görünecek. (Netflix, 23 Temmuz)

Police University

Jun Ji-hyun’un My Sassy Girl’deki rol arkadaşı Cha Tae-hyun, şimdi bir polis üniversitesinde eğitmen olarak çalışan kıdemli eski dedektif Yoo Dong-man olarak önümüzdeki ay ekranlara geri dönüyor. Öğrencileri arasında Kang Sun-ho ve Oh Kang-hee var.

Jinyoung olarak da bilinen ve B1A4 grubunun eski bir üyesi olan Jung Jin-young tarafından oynanan Sun-ho, üniversiteye kaydolmadan önce bir bilgisayar korsanıydı ve çok geçmeden o ve Dong-man bir dava üzerinde birlikte çalışmaya başlarlar. K-pop grubu f (x)’ten Krystal, kurallara bağlı, dürüst bir birinci sınıf öğrencisi olan Kang-hee’yi canlandırıyor. (KBS2, 26 Temmuz)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu