K-Drama HaberleriSNS Gönderileri

“All Of Us Dead” Yıldızları, Park Ji Hu’yu Liseden Mezun Olduğu İçin Kutladılar

“All of Us Are Dead” yıldızı Park Ji Hu liseden mezun oldu!

Park Ji Hu (On Jo rolünde)

9 Şubat’ta Park Ji Hu, Dongmoon Lisesi’nden mezuniyetini anmak için Instagram’da bir paylaşımda bulundu. Yakın zamanda hit zombi dizisi “All of Us Are Dead”de On Jo rolünde rol alan aktris, çiçeklerle çekilmiş iki fotoğrafını paylaşırken, “Park Ji Hu mezun oldu.” başlığını yazdı.

Hemen ardından, “All of Us Are Dead” dizisindeki rol arkadaşları, özel gündeki sevgilerini göstermek için yorumda bulundular.

Yoon Chan Young (Cheong San rolünde)

Dizide Park Ji Hu’nun sevgilisi Cheong San rolünde rol alan Yoon Chan Young, Park Ji Hu’nun yakında Hanyang Üniversitesi’nde onun asistanı olacağı gerçeğine atıfta bulunarak, sevgiyle “Mezun olduğunuz için tebrikler, genç” yazdı. (Yoon Chan Young şu anda Hanyang’da tiyatro ve film bölümünde okuyor ve Park Ji Hu bu yıl bölümde ona katılacak.)

Yoo In Soo (Gwi Nam rolünde)

Bu arada, dizide kötü Gwi Nam’ı oynayan Yoo In Soo, “Hem On Jo hem de Ji Hu’ya Tebrikler~!!!!” yorumunu yaparak Park Ji Hu’nun “All of Us Are Dead” karakterine atıfta bulundu.

Cho Yi Hyun (Nam Ra rolünde)

Dizide Nam Ra olarak rol alan ve gerçek hayatta Park Ji Hu’dan dört yaş büyük olan Cho Yi Hyun, “Vay canına… şimdi gerçekten bir yetişkinsin..” yazdı.

Kim Bo Yoon (Seo Hyo Ryung rolünde)

Son olarak, dizide Seo Hyo Ryung’u oynayan Kim Bo Yoon, “Mezun olduğun için tebrikler.” yorumunu yaptı.

Park Ji Hu’yu tebrik ediyoruz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu