K-Drama

Go Ah-sung, ‘Crime Puzzle’da başrolde Oynayacak + Uzun Zaman Sonra İlk Dizisi

Aktör Go Ah-sung, “Crime Puzzle” dizisiyle ekranlar geri dönecek. Psikolojik bir kovalamaca gerilim filmi.

“Crime Puzzle” (Kim Sang-hoon’un yönettiği) aynı adlı bir webtoon’dan uyarlandı. Kendini hapse atan bir suç psikoloğunun hikayesi.

Babasını kaybeden biri, hapishanedeki cinayetle ilgili röportaj yaparak gerçeği araştırır.

Ko Ah-sung, Anlim Belediye Başkanı Yoo Hong-min’in kızı ve Anlim Polis Teşkilatından bir üyesi olan Yoo Hee’yi canlandırıyor.

Yoo-hee, Ulusal Polis Üniversitesi’nde okurken Profesör Han Seung-min’in (Yoon Kye-seslendiren) derslerini alır. Birinci yıldönümünün olduğu gün, Belediye Başkanı Yoo Hong-min öldürülür. Han Seung-min, Yoo Hong-min’i öldürdüğü için teslim olur. Yoo-hee, arkasında saklı gerçeği araştırmak için adım atar.

Go Ah-sung, kararlı bir karakteri oynuyor. Özgün sert gözleri ve hassas iç oyunculuğu ile karakteri canlı bir şekilde ifade etmeyi planlıyor.

Yaklaşık üç yıl sonra ilk drama görünümüdür. ‘Resistance: The Story of Yoo Gwan-soon’ ve’ Samjin Group English TOEIC Class ‘gibi filmlerde aktif rol aldı.

Bir yetkili, “Katil ve polis olarak karşılaşan aşıklar, bulmacalar gibi suç parçalarını bir araya getirme sürecinde cazibe ve heyecan verecektir.” Dedi.

“Crime Puzzle” bu yıl içinde yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu