K-Medya

Şarkıcı BoA’nın Ağabeyi Kwon Soon-wook Kanserle Savaştığını Söyledi

Yönetmen Kwon Soon-wook 10’unda sosyal medya hesabında “Tıbben fazla zamanım kalmadı” dedi.

Kwon Soon-wook, “Peritonda kanser var ve bu, metastazın neden olduğu 4. evre kanserdir. Geçen yıl Aralık ayı sonunda, peritonitten muzdarip olduğumda, vücudumdaki bir stent bağırsaklarıma girdi ve acil bir durum oldu tarifsiz ağrı ile ameliyat oldum.” dedi.

“Eğer prognoz iyi değilse, yaklaşık iki ila üç ay boyunca her hastanedeki mevcut yaşam beklentisinden bahsediyoruz. Bunun bana nasıl olabileceğine ve böyle bir rüyada neden başıma geldiğine inanamıyorum, ama bu gerçeklik.” dedi.

Kwon Soon-wook, “Bağırsak tıkanıklığı nedeniyle iki aydan fazla yemek yiyemediğim için kilom 36 kg’a düştü ve susuzluğumu ve ıstırabımı ifade edemiyorum çünkü bunu kelimelerle ifade edilemez çünkü ben sıvılarla hareket etmek zorundayım.” dedi.

Kwon, “Tıbben, zaten ölü olan insanları yargılayan hastaneler ve doktorlar var. Her gün ölen bedenimin işlevlerine bakarak çok fazla güven kaybediyorum” dedi ve “Tedavileri denemeye devam ediyorum. Sonuna kadar yapabileceğimi düşünüyorum ve her gün ağlıyorum ama umudumu kaybetmemek için çok çalışıyorum. İlk kez ağladım çünkü bir kaşık pirinç bile yiyemedim.” dedi.

Yönetmen Kwon Soon-wook, “Genç yaşta kanserin o kadar hızlı olduğunu bir kez daha öyle fark ettim ki, sadece birkaç ay öncesine kadar yeterince çalışamadığım için kızarken bile çok iyiydim. Umarım hepiniz iyi kalırsınız. Sağlığınıza dikkat edin, böylece bu tür bir acılar yaşamazsınız.” dedi.

Kwon, bir CF ve müzik videosu prodüksiyon şirketi olan Metaology’nin CEO’su ve BoA’nın “GAME” ve Girl’s Day’in “Hug Me Once” filmlerini yapan müzik video yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu