K-MagazinK-Medya

“Voice King” → “Kingdom” korona vakalarını doğruladı + hayatta kalma programı tamam mı?

MBN’nin “Voice King” in ardından, Mnet erkek grubu Survival “Kingdom: Legendary War” da (bundan sonra “Kingdom” olarak anılacaktır) teyit edilmiş bir Covid-19 vakası yaşadı ve eğlence endüstrisinde bir kez daha gerginliği artırdı.

Üçüncüsünün başlarında, “Voice King”ekibinden teyit edilmiş bir Covid-19 vakası çıktı ve hatta yakın temasta olanlar da dahil olmak üzere ikinci ve üçüncü kişilerin sonuçları bekliyor.

Daha sonra Mnet, 4’ünde ‘Kingdom’ kaydına katılan dansçılardan biri Covid-19 ile teyit edildiği gerçeğini paylaştı. Kayıt, bir kapı etiketi hazırlama, ısı oluşumunu kontrol etme ve bir kapı sterilizatörü takma gibi önleme kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi. “Teyit edilen kişiyle yakın temas olmadığını anlıyoruz.” dedi.

Sonuç olarak, dansçı ile sahnede bulunan THE BOYZ, iKON, SF9 dahil olmak üzere diğer ekipler ve ilgili personel, Covid-19 testini önceden gerçekleştirdi.

Neyse ki, “Kingdom” oyuncuları arasında hiçbir Covid-19 vakası doğrulanmadı, ancak THE BOYZ’un baş rolü SF9 Taeyang ve Ikon Donghyuk yakın temaslar olarak sınıflandırıldı ve iki hafta boyunca kendi kendini tecrit etmeye başlayacak. Bu nedenle, programlarında bir aksaklık yaşamaları bekleniyor.

Her iki programda da, ilgili personel dışında teyit edilmiş ek vaka yoktu, ancak çoğu insanın birlikte sahnede olduğu kayıtsız yargılamanın eleştirilmesi bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu