K-Drama

SHINee’den Minho, “Yumi’s Cells” Dramasında Konuk Oyuncu Olarak Görünecek

Yakında yayınlanacak Kdrama “Yumi’s Cells” henüz prömiyerini yapmadı ve şimdiden bazı fikirlerimiz var.

Kaynaklara göre, SHINee’den Choi Minho gösteride yer alacak. Haberler birkaç gün önce yayınlandı ve şimdi de rolüyle ilgili güncellemelerimiz var. Dahası, Kpop yıldızı ve aktör, şovun ilk bölümlerinde veya belki de olay örgüsünde görünecek gibi görünüyor.

Ordudan terhis olduktan sonra Minho, dramalarda geri dönüş yapmaya karar veriyor. Dahası, Kasım 2020’de Zorunlu Askerlik hizmetini tamamladıktan sonra bazılarında bir kamera önlerine çıktı. Minho ayrıca grup arkadaşlarıyla yeni müzik üzerine çalışıyor. Ama şimdilik “Yumi’s Cells” deki rolünü tartışalım.

“Yumi’s Cells” yakında yayınlanacak bir Güney Kore draması. Aynı adı taşıyan ünlü webtoon’a dayanmaktadır. Gösteri, sıradan bir ofis çalışanı olan Yumi’nin hikayesini beyin hücreleri açısından anlatacak. Ayrıca, onun beyin hücrelerinin, başarısız bir ilişkiden sonra komada olan “Aşk Hücresi” ni tutuşturmaya ve uyandırmaya yardımcı olacağını göreceğiz.

Gösteriyi Lee Sang Yeob (A Piece of Mind, My Holo Love) yönetecek. Bu arada Song Jae Jung (Memories of Alhambra, W) ve Kim Yoon Joo (Find me in Your Memory) senaryoyu yazacak. Daha önce, “Yumi’s Cells”in birden fazla mevsime sahip olacağı duyurulmuştu.

28 Nisan’da Minho’nun ajansı SM Entertainment resmi bir açıklama yaptı: “Minho, Chae Woo Gi rolüyle TV’deki orijinal dizi” Yumi’s Cells “de özel bir görünüme sahip olacak.” dedi.

Minho’nun karakteri Chae Woo Gi, Yumi’nin işyerinde genç ve yakışıklı, çalışkan ve insanlara değer veriyor. Chae Woo Gi karakteri, webtoon okuyucuları arasında zaten çok ünlü. Zaten hayranların favorisi olduğu için Minho’nun karakteri de hayranlarından sevgi alıyor. SHINee’nin hayranları, onun sevimli bir ofis çalışanını oynadığını görmekten heyecan duyuyor.

Minho ayrıca “Lovestruck in the City” dizisinde özel bir rol oynadı. Seyirci karakterini o kadar çok sevdi ki, Minho bir bölüm daha rolünü tekrar oynamak zorunda kaldı. ” Yumi’s Cells “, bir dizide Minho’nun ikinci konuk oyuncusu olarak karşımıza çıkacak. Hayranlar ayrıca onun dizilere bir erkek başrol olarak dönmesini bekliyorlar. Bunun yakında olmasını umuyoruz. Ancak, o zamana kadar yeni müziğinin keyfini SHINee’nin diğer üyeleriyle birlikte çıkarabilirsiniz.

SHINee yakın zamanda yedinci Koreli stüdyo albümleri Don’t Call Me’yi yayınladı. Ayrıca, Nisan 2021’de yeniden paketlenmiş bir sürüm olan Atlantis’i yayınladılar. Aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu