K-Magazin

BTS’den Jungkook, SBS Röportajında Akıllı Cevapları ve Yakışıklı Görselleriyle Netizenleri Etkiledi

Netizenler, SBS röportajı sırasında yakışıklı görünümünü ve kendisine sorulan sorulara açık ve anlamlı cevapları övdükleri için Jungkook’tan etkilendiler.

“Jungkook gerçekten yakışıklı, klasik yakışıklı bir adam.”

“Gerçekten yakışıklı, insanların gözlerini tazeleyen yakışıklı bir adam.”

“BTS Jungkook’un berrak ve güzel gözlerini gördüğünüzde, dünya arınmış görünüyor.”

“Haberleri gördüm ve soruları iyi yanıtladı ve sonunda çok tatlıydı. Gözlerinin ne kadar büyük ve parlak olduğunu kıskanıyorum ve o yakışıklı.”

“Her şey güzeldi, Jungkook’un soruları da iyiydi ve Jungkook konuşmakta çok iyiydi ve yakışıklıydı.”

Röportaj sorularını, Netizenlerin gerçekten takdir ettiği, iyi düşünülmüş, açık ve samimi cevaplarla yanıtladı. Teşekkür notuyla ilgili kendisinin de insan olduğunu belirttiği bir soruya verdiği yanıt ve pandeminin planlarını alt üst ettiği tahribat nedeniyle bir noktada bırakmayı düşündü. Ama devam etmek için hayranlardan ve üyelerden güç aldı.

Başka bir soruda, Jungkook’a BTS’ten Jungkook ve bir birey olarak Jungkook olarak hayalleri sorulduğunda, bireysel ve grup hayallerinin şu anda uyumlu olduğunu ve şarkıcı olmaya odaklanmak ve konserde canlı performans sergilemek istediğini söyledi. en kısa sürede.

Jungkook’un soruları iyi düşünülmüştü ve cevapları hayranlara onun düşüncelerine ve hislerine dair samimi bir fikir verdi.

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu