K-MagazinUncategorized

BTS Jimin’in fandomu, Seul Çevre Hareketi Birliği Tarafından Başlatılan Yeni “Hayranlar Tarafından Yaratılan Orman” Projesine Katılıyor

BTS Jimin’in hayranları, Seul Çevre Hareketi Birliği tarafından başlatılan yeni “Hayranlar Tarafından Yaratılan Orman” projesine katılan Koreli taraftarlar arasında en yüksek katılımcı yüzdesini oluşturdu. 210 katılımcı Jimin’i en sevdikleri üye olarak seçti ve toplam katılımcıların %30’unu oluşturdu.

Seul çevre hareketi Derneği, 26 Mart’ta Nanji Adası’ndaki Noeul Park’taki Animal’s Happy Forest’taki ilk “Hayranlar Tarafından Yaratılan Orman” projesini başarıyla tamamladı.

Seul Çevre Hareketi Derneği şehir merkezinde yeşil alanlar gibi çevre kirliliği ve küresel ısınma ile ilgili ciddi gün olarak kalkınma ve iklim değişikliği gelişigüzel nedeniyle yok olmayı azaltma gibi vatandaşlar için daha fazla yeşil alan oluşturulması, gönüllü katılım projesidir.

“Hayranlar Tarafından Yaratılan Orman”, vatandaşların daha fazla katılımını sağlayan ilk projedir. Bağış yöntemi, en sevdiğiniz şarkıcının, aktörün veya ünlünün adını ve Sponsorun kendi adını Seul çevre Birliği’ne yazmaktır. Bu metni yaparak telefon faturanızda belirli bir miktar para (bağışınız) tahsil edilecektir.

Seul çevre hareketi Derneği, geçen yıl Aralık ayından bu yana yaklaşık üç hafta boyunca “hayranlar tarafından yaratılan Orman” projesini düzenlediklerini ve 650’den fazla metin mesajı aldıklarını söyledi.

En çok katılımcıya sahip olan yıldız, 210’u Jimin’i en sevdikleri üye olarak seçen ve projenin toplam sponsorluğunun yaklaşık %30’unu oluşturan ve Jimin’in ezici desteğini ve iyi etkisini gösteren toplam 280 sponsoru olan BTS grubuydu.

En çok sponsor olan bir sonraki putlar Kang Daniel (89 sponsor) ve Wonho (40 sponsor) ve diğer çeşitli fandom katılımcılarıydı.

Fonlar, iklim değişikliğine tepki olarak vahşi yaşayan Hayvanlar için habitatlar sağlamak ve yaşamla dolu bir orman ve insanların bir arada yaşaması ve yaşaması için bir dinlenme yeri olmak için kullanılacak.

BTS Jimin’in özverili, alçakgönüllü ve dik kişiliği ve yıllarca uyguladığı bağışlar fandomu önemli ölçüde etkiledi ve iyi bir etki yarattı. Sonuç olarak, Jimin’in fandomu toplumda örnek bir model haline geliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu