K-LİSTE
Trend

Plastik cerrahlar mükemmel yüzlere sahip olmak için bu 6 Kadın K-Yıldızını seçiyor

Güney Koreli varyete programı ‘TMI News’ geçtiğimiz günlerde plastik cerrahları en mükemmel yüzlere sahip ünlülere oy vermeye davet etti. Kimi seçtiklerini bilmek ister misiniz? O halde okumaya devam edin!

1. Red Velvet’tan Irene

Irene, Red Velvet’in görselidir ve sektörde bir yüz dehası olarak övülür. Geçmişte Irene, idollerin kendileri tarafından en güzel kız grubu idolü seçildi. Plastik cerrahlar ayrıca müşterilerin genellikle irene’nin mükemmel yüz özelliklerini ve kusursuz güzelliğini aradıklarını belirtmişlerdir.

2. BLACKPINK’ten Jennie

Jennie’nin seksi ve kedi benzeri görünümü sadece BLINK’ler arasında değil, hayran olmayanlar arasında bile popüler! Jennie’nin görsellerinin kendilerine özgü bir çekiciliği var ve aynı anda hem seksi hem de sevimli görünebilir. Plastik cerrahlar, müşterilerin ‘İnsan Chanel’ fotoğraflarıyla gelmesinin sebebinin bu ikilik olduğunu belirtmişlerdir.

3. Girls’ Generation’dan YoonA

YoonA, K-pop’un orijinal görseli ve merkezi olarak kabul edilir. On yıldan fazla bir süre önce çıkış yaptı ve hayranları onun çarpıcı bir gençten zarif bir genç kadına dönüştüğünü görebildi. Her gün geçtikçe YoonA gittikçe daha şık ve çekici hale geliyor. Kadınlığın özü o!

4. Suzy

“Milletin İlk Aşkı” saf ve masum imajıyla alkışlanıyor. Hem erkekler hem de kadınlar onun açık tenine, keskin hatlarına ve kadınsı havasına hayran kalıyor. İster oyuncu ister idol olsun, Suzy parlıyor!

5. Oh Yeon Seo

Oh Yeon Seo 170 cm boyunda (5’7 “) duruyor ve modele benzer oranlarıyla şaşkına dönüyor. Aktrisin ince, oval bir yüzü ve halk tarafından sevilen net gözleri var. K-Drama Tanrıçası ve “Reklam Tanrıçası” kesinlikle bir güzelliktir!

6. IZ*ONE’dan Jang Wonyoung

Jang Wonyoung, “Produce 48” de yarıştı ve sadece on üç yaşındayken IZ * ONE’da merkez pozisyonu kazandı! Şimdi, on altı yaşında olan Jang Wonyoung, uzun, ince, Barbie benzeri bacakları nedeniyle birçok kişinin kıskançlığı haline geldi. Genç, genç ve sevimli yüz hatları halk tarafından çok seviliyor.

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu