K-Magazin

Seventeen, Çevrimiçi Özel Talk Show’unu Başarıyla Tamamladı “Yaklaşık Dört Saat Carats İle Unutulmaz Bir Zaman Geçirdim.”

Seventeen, 27’sinde Japonya’nın üçüncü single’ı “Hitoriyanai” nin çıkışını anmak için özel bir talk show’a ev sahipliği yaptı.

Talk show çevrimiçi olarak canlı olarak gerçekleştirildi. Carats, Shinbo’nun açıklamalarından çeşitli bölümlere kadar çeşitli hikayelerden bahsetti.

Sonunda yıl hedefini açıkladı. SEVENTEEN, “Zor durumlarda bile birçok Karat’a iyi enerji ve mutluluk vermek istiyorum” dedi.

Sadece bu da değil. Talk show’dan kısa bir süre sonra, özel bir çevrimiçi hayran buluşması, “SEVENTEEN 2021 Japonya Özel Fan Toplantısı” başladı.

Japon mini albümünün başlık şarkısı “24H” muhteşem bir perde açtı. Daha sonra ‘Clap’, ‘Boom Boom’, ‘Hurray’, ‘Run to You’, ‘Together’ ve’Smile Flower ‘gibi çok sayıda hit şarkı yaptı.

SEVENTEEN, “Harika anılar biriktirdiği için CARAT’lara minnettarım,” dedi. “CARAT’lar için iyi bir sahne ile gözlerimizi ve kulaklarımızı mutlu ettiğimiz için gurur duyuyorum.” dedi.

“Umarım bugün Carats için anlamlı bir gündür” diye ekledi. “Umarım tekrar karşılaşacağımız güne kadar her zaman sağlıklı ve mutlu olursunuz.” dedi.

SEVENTEEN, 21’inde “Hitori Janai” yi yayınladı. Piyasaya sürülmesiyle aynı zamanda, büyük yerel müzik listelerinde üst sıralarda yer alarak popülaritesini sürdürüyor.

Kaynak
naver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu