K-Magazin

Şarkıcı Hwang Hye Young’, Çinli netizenlere “Kimchi ve Hanbok sizin ise, Çin Seddi benim arka bahçemdir,”dedi

Şarkıcı Hwang Hye Young, internette inatla saçma iddialarda bulunan Çinli netizenlere uyarıda bulundu.

16 Şubat’ta Hwang Hye Young, Çin Seddi’nin bir fotoğrafını paylaştı ve “Hanbok ve Kimchi’nin Çinli olduğunu iddia etmeye devam ederseniz, o zaman ben de Çin Seddi’nin arka bahçemdeki duvar olduğunu iddia ederim?” dedi Ayrıca Çinli netizenleri uyararak ‘yeter artık’ hashtagini de ekledi.

Çinli netizenlerin Kore’ye ait olan Hanbok ve Kimchi’nin Çin’e ait olduğunu söyleyen iddialarına karşılık verilmiş bir tepki.

Hwang Hye Young, diğer koreli ünlülerle birlikte Kuzeydoğu Projesi hakkındaki fikirlerini ve hayal kırıklıklarını sosyal medya aracılığıyla dile getirdi. Bilmeyenler için Kuzeydoğu Projesi, Çin’in tüm ülkelerin menşei olduğunu iddia eden, Çin hükümeti tarafından yönetilen bir tarihi çarpıtma projesi. Bu, tüm kültürlerin Çin kökenli olduğu ileri sürülen bir iddia.

Koreli netizenler, Hwang Hye Young’ın gönderisine “Bu harika bir yorum. Rahatlamış hissediyorum” diyerek yanıt verdiler, “Aynı şekilde hissediyorum, Kore’nin kolay bir rakip falan olduğunu düşünüyorlar ve saçma şeyler iddia etmeye devam ediyorlar,” “O zaman Konfüçyüs bizim ve Malatang da bizim yiyeceğimiz “ve” evet, Kimchi için özel buzdolabına veya Kimchi yapmak için gerekli edevata bile sahip değiller ve hala Kimchi’nin kendilerine ait olduğunu iddia ediyorlar. ” diye tepkilerini gösterdiler.

Bu arada Hwang Hye Young eskiden, Two Two grubunun bir parçasıydı ve şarkıcı Kim Kyung Rok ile evlendi. Çiftin ikiz oğulları var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu