K-Magazin

“SG Wanna Be” Lee Seok-hoon, Dinleyicilerle Tatlı Bir Sesle Buluşuyor

Lee Seok-hoon, ‘Roco Berry’ grubu ile bir düet müjdeledi. Önümüzdeki ayın 12’sinde saat 18: 00’de büyük müzik sitelerinde “10 Reasons to Love You” nun bir yeniden yapımı yayınlayacak.

Yeniden yapım, Lee Seok-hoon ve Rocoberry arasındaki uzun bir ilişkiyle başladı. Ahn Young-min (Berry) “My Man”, “La La La”, “Arirang” ve “Gwang” gibi SG Wannabe’nin temsili şarkılarının çoğunu yazdı.

Ayrıca “10 Reasons to Love You” adlı orijinal şarkıyı da yazdı ve besteledi. Ailee’nin “I Will Go To You Like The First Snow”, Yoon Mi-rae’den “Always” ve Paul Kim “Hi”.

Lee Seok-hoon’un ilk solo single’ı “Don’t Love” da dahil edildi. O sırada Rocoberry tarafından üretildi. Lee Seok-hoon’un patlayıcı şarkı söyleme yeteneği dikkat çekti. Uzun zamandır seviliyor.

Bir yetkili, “Lee Seok-hoon ve Rocoberry’nin sıcak duyguları öne çıkıyor. Orkestra ve akustik enstrümanlar uyumlu melodileri tamamladı. Heyecanımı ikiye katlayacak” dedi.

Lee Seok-hoon geçtiğimiz günlerde MBC-TV’nin “Oynarken ne yaparsın?” Programında paslanmayan canlı performansını sergiledi. Hatta evli bir erkeğin hastalığına bile yol açar. SG Wannabe’nin şarkılarının çoğu tekrar rayına oturdu.

Kaynak
naver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu