K-Magazin

NU’EST, Önde Gelen Yabancı Medya İle Özel Bir Röportaj Gerçekleştirdi. ABD’den Forbes’a ve Birleşik Krallık’tan NME’ye Büyümeleri Ve Zorlukları Hakkında Bilgi Verdi

Forbes, 27’sinde “NU’EST Yedi Yıl Boyunca Profesyonel ve Kişisel Büyümeyi Tartışıyor” başlıklı bir röportaj yayınladı. NU’EST, 2014’ten bu yana yedi yıl içinde ikinci albümü “Romantic Size” ı yayınladı.

Önce NU’EST’in müzikalitesini vurguladım. “NU’EST yedi yılda dikkate değer bir büyüme ve değişim gösterdi.” dedi. NU’EST “Sanatçı olarak kendimi geliştirmek için bir proje üzerinde çalıştım.” dedi

Albüme ve solo şarkılara yüksek düzeyde katılım da kaydedildi. NU’EST, albümün yapımına Baekho’ya katıldı. Beşi de solo şarkılar içeriyordu. Ayrıca şarkı sözlerinin yazılmasına katıldı ve herkesin düşündüğü “Romantic Size”de dahil etti.

JR, “Solo müzik ne kadar büyüdüğümüzü ve nasıl değiştiğimizi göstermenin harika bir yoluydu” dedi. “Birbirimiz hakkında daha fazla şey öğrenmek için bir fırsattı.” dedi.

Min-hyun, Shin-bo’nun birçok insana yardım edeceğini umuyor. “Yedi yıldır ilk albümümüz.” Umarım herkes Romantic Size’tan enerji ve güç alır. ” dedi.

İngiliz NME ayrıca NU’EST’e odaklandı. NU’EST’in çeşitli müzikal çabalarına odaklandı. “NU’EST sürekli olarak yeni fikirler deniyor.” dedi.

Baekho, “Müzik yaptığımda, çeşitli bakış açılarını göz önünde bulundurmak için birçok insanla konuşuyorum” dedi. “NU’EST’in müziğini belirli sesler ve tarzlarla sınırlamıyorum.” dedi.

Gelecek yıl 10. yıldönümünde de düşüncelerini dile getirdi. “Son dokuz yılda, yeni bir şey göstermeye ve kendi yolumuzu yaratmaya kendimizi zorladık. Kayıtsız olmayan bir sanatçı olarak hatırlanmak istiyorum.” dedi.

NU’EST Çarşamba günü “Romantic Size”ını açıkladı. Albüm haftalık albüm listesinde (04.19-04.25) zirveye ulaştı. Ayrıca, Singapur ve Tayland dahil olmak üzere yedi bölgede iTunes albüm listelerinde zirveye ulaştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu