K-Magazin

Berry Good Resmen Dağıldığını Duyurdu

Berry Good resmen dağıldığını açıkladı.

12 Mayıs’ta JTG Entertainment, Star Wave Entertainment tarafından satın alındığını duyurdu ve Berry Good üyeleriyle yapılan görüşmelerin ardından kız grubu dağıtıldı. JTG Entertainment ile devam eden bir sözleşmesi olan Johyun, Star Wave Entertainment’a katılırken, Sehyung sözleşmesini feshetmeye karar verdi.

JTG, “Sehyung’a COVID-19 salgını gibi zorluklara rağmen Berry Good üyesi olarak terfi ederek geçirdiği zaman için derinden teşekkür etmek istiyoruz. Sonuç olarak JTG Entertainment, dikkatli bir şekilde Berry Good adlı kız grubunu sonlandırmaya karar verdi. Berry Good’u önemsediğiniz ve sevdiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen Berry Good’dan ayrılan ve kendi yoluna giden üyelere çok cesaret ve destek vermeye devam edin.” dedi.

Berry Good, Click-B tarafından 2000 yılının Mayıs ayında yayınlanan şarkının yeniden yapılanması olan “Love Letter” ile çıkış yaptı. Bir dizi üye değişikliğinden sonra, kız grubu dağıldığında sadece Johyun ve Sehyung kaldı. Son promosyonları geçtiğimiz Ocak ayında “Time for Me” içindi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu