K-Drama

Aktörler Kim Go-eun Ve Ahn Bo-hyun, Orijinal TV dDizisi “Cells of Yumi”de Rol Aldılar

Aktörler Kim Go-eun ve Ahn Bo-hyun, orijinal TV dizisi “Cells of Yumi” nin (Yazan Kim Yoon-joo, Kim Kyung-ran, yönetmenliğini Lee Sang-yeop) olarak rol aldılar.

“Cells of Yumi” aynı isimli popüler bir webtoon’dan uyarlanan bir dramadır. Orijinal film 2015 yılında serileştirmeye başladı ve 3,2 milyar görüntüleme topladı.

‘Cells of Yumi’ dizisi sezonluk. Sıradan ofis çalışanı Yumi’nin (Kim Go-eun’un canlandırdığı) aşkını ve günlük hayatını kafasındaki hücrelerin perspektifinden hoş bir şekilde açığa çıkarıyor.

Akıl, duygu, arzu, aşk gibi çeşitli hücreler ortaya çıkar. Yumi, hücrelerin yarattığı akış boyunca yer, sever ve büyür.

Kim Go-eun, ‘Yumi’ rolünü oynuyor. Yumi, 30’lu yaşlarında sıradan bir ofis çalışanıdır. Yumi’nin “aşk hücresinin” geçmiş kırık kalbinin şoku nedeniyle komada olduğunu da sözlerine ekledi.

Ahn Bo-hyun kendini bir oyun geliştiricisi Goo Woong’a dönüştürmeye çalışıyor. Goo Woong, tam anlamıyla bir mühendislik öğrencisidir. Duygusal bir konuşma yöntemi yoktur, ancak bir silah olarak eşsiz basit dürüstlüğüyle Yumi’nin aşk hücrelerini uyandırır.

Lee Yu-bi de ayrıca “Cells of Yumi” ne katıldı. Lee Yu-bi sevimli bir “Ruby” olur. Ruby çeşitli aşk becerileriyle donatılmıştır. Sevecen ve enerjik bir gençliktir.

Park Ji-hyun ,’Saei’yi oynuyor. Sae-yi’nin görünüşü, yeteneği ve hırsı tam seviyededir. Koo Woong’un sevimli kız arkadaşı. Yumi ile olan rakip ilişkisini Koo Woong ile belirsiz bir arkadaşlık yoluyla gösterir.

“Yumi’s Cells” in yapım ekibi, “Orijinal filmin güzelliğini en üst düzeye çıkarmak için canlı aksiyon ve animasyonu birleştirdik. Dramayı 14 bölümlü dizi olarak hazırladık” dedi.

“Format da bir bölüm şeklinde yenidir” dedi. “Daha önce hiç görülmemiş yeni videolarla izleyicileri ziyaret edeceğiz.” dedi.

Yapımcı Lee Sang-yeop, “Yumi’s Cells” megafonunu aldı. Lee, “Shopping Wang Louie” ve “Knowing Wife” aracılığıyla duygusal prodüksiyonlar sundu.

“Memories of the Alhambra” ve “W” yazarı Song Jae-jung yaratıcı olarak katıldı. Yazar Kim Yoon-joo ve “The Man’s Memory Method” un yeni üyesi Kim Kyung-ran yazdı.

‘Yumi’s Cells’ bu yılın ikinci yarısında TV ve tvN’de aynı anda yayınlanacak.

Kaynak
naver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu