K-Magazin

Korean News Outlet, YG Entertainment’ı Sanatçılarının Sorunlarına Seçici Yanıt Verdiği İçin Eleştirdi

YG Entertainment’ı aradılar.

BLACKPINK’ten Jennie, arboretumu ziyareti sırasında 5’ten fazla kişinin toplandığını gösteren fotoğrafları yüklediğinde kısa süre önce incelemeye alındı. Hem arboretum hem de YG Entertainment, sonunda Jennie’nin sosyal mesafe kurallarına aykırı davrandığı iddialarını kınamak için harekete geçti ve iş için orada olduğunu açıkladı. Sosyal mesafe kuralları şu anda beşten fazla kişinin kişisel toplantılarının yasak olduğunu belirtiyor.

Koreli haber kaynağı Newsen, resmi açıklamalara seçici yaklaşımı nedeniyle YG Entertainment’ı aradı. Başlangıçta YG Entertainment, Jennie hakkında resmi bir açıklama yapmadı ve onu savunmak için konuşmak için arboretuma bıraktı. Sadece günler sonra, YG Entertainment sonunda bir açıklama yaptı. Newsen, YG Entertainment’ı haberleri hızlı bir şekilde ele almadığı için eleştirerek, arboretum Jennie’yi savunurken Jennie’yi birkaç gün bekletti.

Benzer şekilde, G-Dragon’un belirlenen sigara içme bölgesi dışında, maskesi takılı halde sigara içtiği iki ay önce paparazzilerle çekilmiş fotoğraflar ortaya çıktığında, YG Entertainment sessiz kaldı.

Newsen’in raporu, bir şirketin, sanatçılarının toplumsal meseleler nedeniyle halkın gözünden düşmesi durumunda hızlı davranması gerektiğini iddia ediyor. Doğru bir açıklama yapılmazsa, sanatçıları Jennie’nin davası gibi haksız durumlarla karşılaşabilir.

Öte yandan, Mart 2021’de Jennie’nin hayranları, protesto kamyonlarını YG Entertainment’a göndererek şirketi, çıkışından önce kötü niyetli söylentilerin hedefi olan Jennie’yi korumaya çağırdı. Newsen, şirketin resmi açıklamalarında seçici olmak yerine meselelere hızlı yanıt verme konusunda adım atması gerektiğine dikkat çekiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu