K-Drama

“Mieacle” Filminin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı “Park Jung-min & Lim Yoon-ah”

“Miracle” (Yönetmen Lee Jang-hoon) filmi sıcak duygu ve eğlenceyi müjdeledi. Miracle fragmanı ilk kez 23 Nisanda yayınlandı.

Miracle, 1986 yılında yolu olmayan kırsal bir köyde geçer. Tren istasyonu durağı bile olmayan bir mahallede basit bir istasyon kurmayı hayal eden bir matematik dehası olan “Jun-kyung” (Park Jung-min) ile köylülerin hikayesini anlatıyor.

Aslında, Bonghwa-gun, Gyeongsangbuk-do’da bulunan Yangwon İstasyonu’na dayanmaktadır. Güney Kore’deki en küçük istasyon. “Şimdi Buluşacağım” filminin yönetmeni Lee Jang-hoon işi ele aldı.

Video, Joon-kyung ve Ra-hee’nin (Lim Yoon-ah) gizlice anılarının video kasetlerini izlemesiyle başladı. Huzurlu günlük yaşamda samimi bir atmosfer bir gülümsemeyi çağrıştırdı.

Demiryolunda her gün beş saat ileri geri seyahat eden Jun-kyung, güvenilir bir destekçi olan Bo-kyung (Lee Soo-kyung) ve sürücünün babası Tae-yoon (Lee Sung-min) de görüldü.

Joon-kyung, köye bir tren istasyonu inşa etmesi için Cheong Wa Dae’ye bir mektup gönderir. Ayrıca başkanlık matematik yarışmasına da meydan okuyacaktır. Tren istasyonuna meydan okumaktan hiç vazgeçmeyen Jun-kyung ve Ra-hee hoş bir gülümsemeyle karşılaştı.

Videonun sonunda Joon-kyung, “Bu istasyonu neden bu kadar çok yapmak istediğimi biliyor musunuz?” Dedi. Joon-kyung’un tren istasyonunda saklı özel hikayesi merakı artırdı.

“Miracle”ın Haziran ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu