K-Drama

“River Where The Moon Rises” Dizisi Oyuncusu Lee Ji Hoon, Kim So Hyun’un Nazik Kişiliğini Açıkladı

Sette nasıl biri olduğunu ortaya koyuyor.

Görünüşe göre herkes “River Where The Moon Rises”ın aktrisi Kim So Hyun’a gerçekten bayılıyor! Dramada ikinci erkek başrolü oynayan diğer oyuncu Lee Ji Hoon, Kim So Hyun’a röportaj sırasında övgüler yağdırdı.

Lee Ji Hoon, çekimlerden önce bile Kim So Hyun hakkında iyi bir izlenim bıraktığını paylaştı.

“Love Alarm’ı izledim ve Kim So Hyun çok güzeldi ve o kadar güzel görünüyordu ki, gerçekten kibar olacağını düşünerek çekimlere başladım.”

– Lee Ji Hoon

Ayrıca genç yaşına rağmen oyunculuk becerilerinden etkilenmişti. Onunla birlikte çalışırken oyunculuğunun geliştiğini ve parlak kişiliğinin seti canlandırabildiğini hissetti.

“Kim So Hyun, tüm sahneleri yeniden çekmek zorunda kaldığı için en zorunu yaşadı. Buna rağmen her zaman gülümsüyor ve olumluydu. Onunla ilgilenmek istememi sağladı. Bir meslektaşım olarak aklımı rahatlattı. Hatta ona, kendisiyle oyunculuğun zihnimi dinlendirdiğini yazdım ve sete sonuna kadar iyi liderlik etmesini istedim. Zeki ve nazik. Bence o çok ileri gidecek bir oyuncu. Yaşının ötesinde olgundur.”

– Lee Ji Hoon

Kesinlikle tüm övgüyü hak ediyor! Kim So Hyun, bitmek üzere olmasına rağmen dizinin tüm sahnelerini yeniden çekmek zorunda kaldı. Bu, diziyi orijinal erkek başrol Ji Soo’nun ayrıldığı gibi aynısını çekti. Bu kadar profesyonel olduğu için şeref!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu