K-Medya

Eski BTOB Üyesi Ilhoon’un 161 Kez Esrar İçtiği Ve 100 Milyon KRW (90.000 USD) (749.182,50 TL) Daha Fazla Para Harcadığı Tespit Edildi

Eski BTOB üyesi Ilhoon’un, polis soruşturmasının sanatçı aleyhindeki iddiaları doğrulamasının ardından daha önce birkaç kez esrar içtiği tespit edilmişti.

Daha fazla araştırmayla, Ilhoon’un sanal para biriminde 100 milyon KRW (~ 89.325 $) harcadığı ve toplamda 161 kez esrar içtiği ortaya çıktı. Şarkıcı tüm suçlamaları kabul etti ve mahkemede özür diledi.

Savcının ifadesine göre Ilhoon, 5 Temmuz 2016’dan 9 Ocak 2019’a kadar 133 milyon KRW (~ 120.000 $) değerinde 820 gram esrar satın aldı.

22 Nisan’da eski BTOB üyesi, yasadışı uyuşturucu satın almak ve kullanmakla suçlanarak Seul Merkez Bölge Mahkemesinde bir duruşmaya çıktı. O günkü ilk duruşma oturumunda, Ilhoon’un yasal temsilcisi, “Sanık tüm suçlamaları kabul ediyor ve eylemleri üzerinde derinlemesine düşünüyor.” Dedi. Ilhoon ayrıca mahkemeye “Gerçekten üzgünüm. Hatalarımı derinlemesine düşünüyorum.” dedi.

Bununla birlikte, hayranlarının çoğu, eylemlerinde derin bir hayal kırıklığına uğradıkları ve özür dilemek için çok geç olduğunu söylediği için şarkıcıya çoktan sırtlarını döndüler. Özellikle, birçok kişi Ilhoon’un zorunlu askerlik hizmetini kasıtlı olarak ertelediğini iddia etti. Ilhoon’un askere alınma tarihi polis soruşturmasına denk geldi ve Ilhoon, polis davayı savcılığa teslim etmeden hemen önce orduya katıldı.

Bununla ilgili olarak, Cube Entertainment, yapılan uyuşturucu iddialarına ilişkin kısa bir açıklama yaptı ve “Ilhoon’un uyuşturucu skandalı geçirdiği hakkında hiçbir fikrimiz yok. Başlangıçta Mart ayında orduya katılacaktı, ancak süresi COVID-19 nedeniyle ertelendi.” Hayranlarının çoğu hayal kırıklığına uğradığı ve Ilhoon’un BTOB grubunun iyi ve dürüst imajını mahvettiğini ve bu da üyenin gruptan ayrılmasına yol açtığını belirtti.

Ilhoon’un 161 kez esrar içtiği ve 100 milyon KRW’nin üzerinde harcadığı haberlerinin ardından, netizenler daha da şok oldu ve hayal kırıklığına uğradı. Netizenler, bu konuda hararetli tartışmalar yaptıkları bir çevrimiçi toplulukta bir araya geldi. Koreli netizenler;

  1. Bu yüzden 161 kez satın aldı, bu da muhtemelen daha sonra kullanmak için bir seferde çok şey satın alacağı için daha fazla içebileceği anlamına geliyor
  2. Bu kadar zamandan sonra yakalanmaması çok ilginç
  3. Üyelerinin, yöneticilerinin ve personel dahil şirketin bilmemeleri gerçekten mantıklı değil. Üyeler gerçekten bilmiyorlarsa, hayranlarına gösterdikleri yakın ilişkilerin sahte olduğunu gösterdiler çünkü üyelerin bilmemesine imkan yok 161 defadan fazla sigara içtiğinde bile bilmiyorum
  4. O bir bağımlıydı omg
  5. Ah,ve Changsub BTOB’un yedi üye olduğunu vurgulamaya devam etti? Onlarla işim bitti
  6. TOP bile sadece beş kez satın alındı, lol.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu