Editörün Seçimi

Bu Yıl 13 Yaşına Giren Kim Kang-hoon, “İlk Çkışımı 4 Yaşında Yaptım Ve 9 Yaşındayken Çöküş Yaşadım” Dedi.

Kim Kang-hoon, kız arkadaşın var mı sorusuna “yorum yok” ile yanıt verdi.

MBC’nin 21’inde yayınlanacak “Radio Star” dizisinde Kang Ha-neul, Kim Kang-hoon, Hani ve Kang Young-seok ile birlikte “Its Okay Its No Fun”da yer alacak.

Kim Kang-hoon, “Mr. Sunshine” dramı ve “Exit” filmi de dahil olmak üzere birçok filmde rol alarak yüzünün tanınmasını sağladı. Özellikle 2019 yılında yayınlanan “When Camellia Blooms” da annesini korumaya çalışan 8 yaşındaki küçük Pil-gu’yu canlandırdığı için popüler bir çocuk oyuncu olarak ortaya çıktı.

Kang Ha-neul ve Kim Kang-hoon’un “When Camellia Blooms” adlı birleşmesi “Radio Star” da yapıldı. Kim Kang-hoon, “Radio Star” da görünmesinin ilk amacının “annesinin gülümsemesine neden olmak” olduğunu söyledi ve annesinin sahneyi ısıtan Kang Ha-neul hayranı olduğunu söyledi.

Pil-gu’nun üvey babası Hwang Yong-sik’i canlandıran Kang Ha-neul, “Kim Kang-hoon yapraktan farklıdır” diyerek Kim Kang-hoon’u övdü ve Kim Kang-hoon’u görünce neden şaşırdığını söyledi. Uzun zamandır ilk kez bir araya gelemeyen iki adam arasındaki kimyayı dört gözle beklememizi sağlıyor.

2009’da doğan Kim Kang-hoon, ilk çıkışını dört yaşında şovmen ve beş yaşında oyuncu olarak yaptı. Çıkışının ilk günlerinde, güzel görünüşü tarafından yanlış anlaşıldığını söyledi ve “Bay Sunshine’da Lee Byung-hun’un çocuğuydum, ama Kim Tae-ri’nin çocuğu olduğunu söyledi. ” Aynı zamanda Kim Kang-hoon’un çocukluğu ortaya çıkacak ve izleyicileri gülümsetecek.

Kim Kang-hoon daha sonra dokuz yaşındayken çöküşün üstesinden gelmek için annesiyle pazarlık yapmanın ve hayatındaki ikinci çocuk oyuncunun çöküşünün nasıl üstesinden gelineceğini anlatıyor.

Bu yıl 13 yaşına giren Kim Kang-hoon, “When Camellia Blooms” filmini çekerken 7 santimetre boyunda büyüdü. “Şu anda 159 santim boyundayım” diyor. Daha sonra, neden yaşının ötesinde “eğlence dünyasının en iyi arkadaşı” olan komedyen Yoo Byung-jae ile tekrar karşılaşmayı dört gözle beklediğini itiraf edecek ve bu da merakı artıracak.

Ayrıca daha önce bir eğlence programında yer alan ve “Kız arkadaşın var mı?” Sorusuna cevap veren Kim Kang-hoon. filtresiz, ilgili soruyu kesin bir şekilde yanıtladı, “Yorum yok!” dedi.

Kim Kang-hoon’un sevimli cazibesi Pazartesi günü “Radio Star” da yayınlanacak.

Kaynak
insight.co.kr

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu