Editörün Seçimi

ENHYPEN’den Hee-seung, 21 Yaş Gününün Anısına Bir Bağış Perisi Oldu

ENHYPEN’dan Hee-seung, bağışta bulunacak 221. Bağış Perisi olarak seçildi. Hee-seung, idol sıralama hizmeti ‘My Favourite Idol’e dünya çapındaki hayranların ilgisi ve tepkisi için 144.218.423 oy aldı.

15 Ekim’de 21. doğum gününü kutlayan Hee-seung için fandom motorundan çok sayıda kutlama yapıldı. Hayranlar, “Evrendeki en değerli Hee-seung olarak doğduğun için teşekkür ederim.” ve “Umarım hayatının geri kalanında her gün mutlu olursun.” diye tezahürat yaptı.

Buna ek olarak, Enjin ayrıca ‘Favori İdolüm’ uygulamasında yıldönümlerini tanıtmak için hayranların birlikte çalışmasına destek vererek Hee-seung’un doğum gününü daha mutlu bir şekilde kutladı.

‘Favori İdolüm’ bir bağıştır. son 30 gün için birikmiş sıralamalarda 1. sırayı alırsa melek, çeşitli yıldönümlerinde 55.555.555 veya daha fazla puan alırsa bağış perisi oluyorlar.

Hee-seung adına Milal Refah Vakfı’na ulaştırılacak bağış, COVID-19 nedeniyle tecrit edilen engelliler için bir fon olarak kullanılacak. Hee-seung önce bir bağış perisi oldu ve toplamda 500.000 wonluk bağış miktarı elde etti. ‘My Favourite Idol’ için yapılan toplam bağış miktarı 270,5 milyon won.

Öte yandan ENHYPEN, yeni şarkısı ‘Tamed-Dashed’in müzik videosu için rekor kırdı. 12 Ekim’de yayınlandı ve10 milyon görüntüleme elde etti.

Kaynak
www.xportsnews.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu