K-Drama

Cha Tae Hyun, Jinyoung ve Krystal Yeni KBS2 Dizisi ‘Police Lessons’ın Başrol Oyuncuları Olarak Onaylandı

Cha Tae Hyun, Jinyoung ve Krystal yaklaşan KBS2 Pzt-Salı drama dizisi ‘Police Lessons’ (edebi çeviri) için gemiye atladılar!

‘Polis Dersleri’, bir üniversite kampüsündeki beklenmedik suçları çözmek için tesadüfen zeki, eski bir bilgisayar korsanıyla birlikte çalışan deneyimli bir dedektif ve ceza adaleti profesörünün hikayesini anlatıyor.

İlk olarak, Cha Tae Hyun, Yoo Dong Man adında bir saha dedektifi olarak 20 yıldan fazla deneyime sahip bir ceza adaleti profesörü rolünü üstleniyor. Ardından Jinyoung, gençliğinde çeşitli bilgisayar korsanlığı suçları işlediği için bir rekoru barındıran Kang Sun Ho adında genç bir öğrenci olarak küçük ekrana geri dönüyor. Ceza adaleti okuyan bir birinci sınıf öğrencisi olarak yeni bir başlangıç ​​yapmaya hazır. Son olarak, Krystal adalet odaklı bir kadın birinci sınıf öğrencisi olan Oh Kang Hee olarak kadroya katılır.

Bu üçlünün ne tür beklenmedik kampüs suçlarıyla karşılaşacağını düşünüyorsunuz? Bu yaz Temmuz ayında izleyicilere gelecek olan KBS2’nin ‘Polis Dersleri’ için bizi izlemeye devam edin!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu