K-Medya

Merhum Lee Hyun-bae Otopsisi… “Kalp Sorunlarını Tespit Edin, Biyopsi Yapın”

45RPM grubunun bir üyesi olan merhum Lee Hyun-bae’nin otopsisi yapıldı.

Lee Hyun-bae’nin 19’unda otopsisinden sorumlu olan Profesör Hyun-wook Kang’a göre, ölen kişide ölüm şüphesi taşıyan ölümcül bir travma bulunmadı.

Ancak Profesör Kang, “Kalpte bir sorun vardı. Kalp normal insandan yaklaşık% 50 daha büyük ve daha ağırdı” dedi ve “Biyopsi yapıldı.”

Lee Haneul’un yakın tarihli bir trafik kazası geçirdikten sonra düzgün bir şekilde denetlenmediği için öldüğü iddiasına yanıt veren Profesör Kang, “Ölüme yol açabilecek hiçbir yara izi yoktu.

Biyopsiye ek olarak zehirli madde testi ve kandaki alkol konsantrasyonu testi gibi detaylı sonuçların bir ay içinde çıkması bekleniyor.

Merhum Lee Hyun-bae, 17’sinde Seogwipo, Jeju’daki evinde ölü bulundu.

Bu gün, Kim Chang-yeol sosyal medyada bir anma makalesi yayınladı ve Lee Ha-neul, DJ DOC üyeleri arasındaki çatışmayı açığa çıkaran küfürlü bir dil ile yorum yaptı. Kim Chang-yeol’un tarafı bir keresinde çatışmayı reddetti, ancak Lee Ha-neul, 19’unda SNS aracılığıyla “Kim Chang-yeol ile küçük erkek kardeşim arasında bir sorun var. Bu tartışma, DOC molası birkaç yıldır gittiği için ifşa etmek istemediği bir

konuydu “

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu