MV

Apink’in 10. yıl dönümü hayran şarkısı ‘Teşekkürler’ yayınlandı

Kız grubu Apink, 10. yıl dönümlerinde bir hayran şarkısı duyurur.

Apink bugün 10. yıl dönümünü (19.) anmak için önemli müzik kaynakları aracılığıyla akşam 6’da özel bir dijital single ‘Teşekkürler’ yayınlıyor.

Apink’in çıkışlarının 10. yıl dönümü anısına yayımladığı hayran şarkısı ‘Teşekkürler’, etkileyici bir synth soundu ile orta tempolu bir dans şarkısı ve 10 yıldır onlarla birlikte olan hayranlara bir mesaj içeriyor. A Pink ile ‘Mr.Chu’ ve’tar of the Star ‘gibi özel bir ilişkisi olan yapımcı Ethan Sidekick, Apink’in 10. yıl dönümünü kutlamak için takdim edildi ve şarkıcı Yoon Bo-mi doğrudan şarkı sözlerine katıldı ve samimiyet ekledi.Sunny Visual’ın yönetmeni Yoo Seong-gyun bir megafon aldı ve ‘Teşekkürler’ adlı müzik videosu, Apink’in hayranlarla hatıralarla bir sergi için hazırlandığı 10. yılını konu alıyor.

Bununla Apink, 10. yıl dönümü online sergisi ve pop-up mağazası ‘Pink Carnival’ ile Mart ayında açılışını yaptı ve ardından 9. mini albüm’Dum Durham’ın başlık parçası ‘DUM Durham’ ile başladı. Dumhdurum) ‘ Yeni şarkı ‘Teşekkürler’, çıkışının 10. yıl dönümü münasebetiyle planlanıyor.

Öte yandan, Apink’in 10. yıl dönümüne özel dijital single’ı ‘Teşekkürler’, 19. gün 18.00’de belli başlı müzik siteleri aracılığıyla piyasaya sürülecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu