K-Drama

Yoon Ji Sung Yeni Romantik Dramada İlk Oyunculuğunu Yapacağını Onayladı

Yoon Ji-sung, ajansı LM Entertainment’ın 13’ünde yılın ikinci yarısında yayınlanması planlanan ‘I I’ll Be Your Night’ dizisindeki rolünü doğruladığını söyledi.

“I’ll Be Your Night (Prodüktör Big Ocean ENM, Super Moon Pictures)” dünyanın en iyi idolünü uyurgezerlikle gizlice tedavi etmek için konaklama birimine taşınan özel bir asistan ile idol grubu üyeleri arasındaki tatlı bir hikayeyi konu alan zihinsel iyileştirici romantik bir dram. . “Ya idolümle aynı evde yaşarsam?” Tek başına hayal gücünün “keyifli ortamında, renkli görsel karakterler ve çaldıkları güzel müziklerle gözleri ve kulakları yakalaması bekleniyor.

Yoon Ji-sung, Luna grubunun davulcusu Kim Yu-chan’ı canlandırıyor. Yedi yaşında çocuk oyuncu olarak ilk çıkışını yaptı ve bir “ulusal oğul” lakabı oldu, ancak kısa sürede unutuldu ve daha sonra bir idol stajyeri aracılığıyla Luna üyesi oldu. Bir arzu simgesi gibi görünüyor, ancak yaralarla kaplı yalnız bir çocuk olduğu ortaya çıkıyor ve hayranları arasındaki takma adı her zaman parlak bir gülümsemeyle “Bay Güneş Işığı” olarak biliniyor.

Çıkışından bu yana ilk drama başrolü olarak rol alan Yoon Ji-sung, müzikalleri “The Days” ve “Return” ile istikrarlı oyunculuk becerileri göstererek oyuncu olarak başarılı bir ilk adım attı. Bunların arasında hayranlar, Yoon Ji-sung’un drama boyunca göstereceği şeye çok dikkat ediyorlar.

Bu arada, Yoon Ji-sung 15’inde ikinci mini albümü ‘Temperature of Love ‘ile geri dönüş yapacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu