K-DramaK-Magazin

Irene’in ‘Double Patty’ filmindeki erkek başrol oyuncusu Shin Seung Ho’nun şaşırtıcı bir geçmişi olduğu ortaya çıktı

Red Velvet’ten Irene ile birlikte ‘Double Patty’ filminde rol alan erkek başrol oyuncusu Shin Seung Ho, şaşırtıcı geçmişiyle dikkat çekiyor.

17 Şubat’ta vizyona giren ‘Double Patty’ filmiyle birlikte Ram rolünü canlandıran Kang Woo ilgiyi üzerinde toplandı.

1995 doğumlu Shin Seung Ho bu yıl 27 yaşına giriyor. İlk çıkışını 2016 yılında SBS’nin ‘Süper Model Yarışması’nda yaptı ve yeni neslin yükselen erkek yıldızlarından biri olarak listelendi.

Oyuncu, 187 cm (6’1.6 “) boyunda ve vücut ölçüleri bir mankenin vücudunu anımsatıyor. Daha fazla netizen tarafından merceğe alınınca Shin Seung Ho’nun geçmişi de gün ışığına çıkmaya başladı .

Eğlence endüstrisine adım atmadan önce, Shin Seung Ho’nun on bir yıldır futbol oynadığı ortaya çıktı. Oyuncu 16 Şubat’ta Shin Seung Ho, Sports’dan Chosun ile yaptığı röportajda eskiden futbolcu olduğunu açıkladı. Röportajda, “Futbolu bırakıp aktör olmayı seçtiğim tek bir an bile pişman olmadım” dedi.

“Futbol oynarken mutlu değildim. Bırakmadan önceki iki yıl futbol oynamaktan keyif almıyordum. Bu yüzden futbolu bırakmam gerektiğini düşünüyordum. Daha sonra insanlar modellik yapmamı önerdi, işte böylece model oldum daha sonra çevremdekiler oyunculuğu denememi önerdi, ben de oyunculuk yapmaya başladım. “

Bu arada Shin Seung Ho ve Irene’in başrollerini paylaştığı ‘Double Patty’ filmi iki gencin hayallerini ve aşk hikayesini anlatıyor. Dizide iki karakter tesadüfen buluşuyor ve hayallerini gerçekleştirmeleri için birbirlerini teşvik ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu