Erkek İdollerUncategorized
Trend

Çaylak Rapçi Royal 44 (Royal a custard apple) EP ‘Seasons Change’Albümü çıkıyor

Geçen yıl Kasım ayında EP ‘Rich or Die’ albümünü yayınlayarak yeteneklerinden dolayı hayranlardan büyük ilgi gören Royal 44 (Royal a custard apple), yeni EP ‘Seasons Change’ albümünü yayınladı.

EP ‘Seasons Change’ albümü 4 şarkıdan oluşuyor ve başlık şarkısı ‘Who ‘, Royal 44 (Royal a custard apple) ve Festy Wxs tarafından birlikte üretildi.

Öne çıkan ‘Ride 4 Me’ parçası, 2021 Kore Hip-Hop Ödüllerinde Çaylak Ödülü’nü kazanarak büyük ilgi gören Homi’nin bir üyesi olan CK tarafından öne çıkarıldı. Royal 44 (Royal a custard apple) bu albümünü yayınlarken “Bir şarkıyı her geçişimde birbirine olan akışını hissediyorum.Eğer dört parçayı da dinlerseniz, ne demek istediğimi anlayacaksınız.”

Young & Rich Records tarafından işe alınan Royal 44 (Royal a custard apple), küçük yaşta ‘Human Chandelier’ şarkısıyla hip-hop sahnesinde çıkış yaptıktan sonra Young & Rich Records’un altıncı üyesi olarak katıldı. 2005’te doğan en genç rapçi oldu. Henüz 15 yaşında. Katıldığı anda ‘Volcanic Eruption’ adlı bir dijital single çıkararak hip-hop sahnesine ilgi görerek yeteneğiyle tanın bir rapçi oldu.

Super Bee, Uneducate Kid ve Homies’den oluşan güçlü bir kadro kuran Young & Rich Records’un yetenekli genç rapçisi Royal 44 (Royal a custard apple) dikkatler üzerine çekiyor.

Royal 44’ün yeni albümü ‘Seasons Change’, 11 Nisan akşam 06.00 çevrimiçi müzik sitesinde yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu