MVUncategorized
Trend

Kang Daniel Yeni Şarkısı “Antidote” 12 Saatte 10 Milyon Görüntülemeye Ulaştı

Şarkıcı Kang Daniel geri dönüşünün ardından yeni bir albüm çıkrdı.

Kang Daniel, yeni albümü “Yellow”un başlık şarkısı “Antidote”u 13 Nisan saat 18:00’de yayınladı. Şarkı, yayınlanmasından sadece 12 saat sonra 10 milyon görüntülemeyi aştı.

Kang daha önce Ocak ayında “Paranoia” müzik videosu için yeni bir rekor kırmıştı. “Anti-Dot” bundan dört kat daha hızlıydı.

Ayrıca çeşitli müzik listelerini de taradı. “Anti-Dot”, Gini gerçek zamanlı grafiğinin yanı sıra Şili, Tayland, Vietnam ve Endonezya’da iTunes listelerinde zirveye ulaştı.

“YELLOW”da popülerdir. Hong Kong, Şili, Makao, Endonezya, Malezya, Tayland ve Vietnam’da iTunes albüm listelerinde zirveye ulaştı. Yayınlandıktan sorna küresel gücünü kanıtladı.

“Anti-Dot”, K-pop’ta yaygın olarak denenmemiş alternatif bir R&B’dir. Her bölüme rock unsurları eklenerek ses derinliği eklendi. İçsel hastalığı nedeniyle bir uçurumun kenarında asılı kalmak konusunda nasıl hissettiğini gösteriyor.

Bu arada Kang Daniel, saat 14:00’de YouTube’da “Antidote” şarkısı için bir video klibini yayınlayacak. Bundan başlayarak, yeni albümle ilgili çeşitli içerikler aracılığıyla müzikseverlerle iletişim kuracak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu