Erkek İdollerK-Wiki

Stray Kids Felix Sakatlandı

Stray Kids üyesi Felix sırtından yaralandı.

9 Şubat’ta JYP Entertainment, Felix’e intervertebral disk herniasyonu (omurlar arası diskin jel çekirdeğinin bir bölümünün disk halkasının dışına çıkması/yerinden oynamasıdır.) teşhisi konduğunu duyurdu.Tedavi görürken yorucu aktivitelerden kaçınmak için,Stray Kids’in yaklaşan hayaran buluşması ”SKZ’S CHOCOLATE FACTORY” de Felix’in belirli aşamalarda’ki performansı sınırlandırıldı.

Felix’in şirketi JYP Entertainment şu açıklamayı yaptı;

Merhaba, biz JYP Entertainment

Stray Kids’Felix’in gelecek programları hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Felix kısa süre önce sırtında ağrı şikayetiyle hastaneye gitti. Detaylı muayenesinin ardından intervertebral disk herniasyonu teşhisi kondu.

Doktorların beline baskı yapan duruşlardan ve aktivitelerden kaçınmasını önerdiği için günlük aktiviteleri üzerinde herhangi bir etkisi olmasa da, Felix iyileşmek için tedavi görürken herhangi bir yorucu aktiviteden kaçınacaktır.

Sonuç olarak Felix’in önümüzde ki 12-13 Şubat’ta Stray Kids 2. #LoveSTAY ”SKZ’ CHOCOLATE FACTORY” sırasında ki belirli aşamalarda performans sergileyemeyecek.

Ani haberi paylaşmak zorunda kaldığımız ve Felix’in performansı’nı görmeyi dört gözle bekleyen tüm STAY’i endişelendirdiğimiz için özür dileriz.

Doktorlar sırtının tamamen iyileştiğini onayladıktan sonra Felix sahne performanslarına katılacak.JYP Entertainment olarak sanatçımızın iyileşmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

STAY’den anlayış bekliyoruz.

Teşekkürler.”

Felix’e Acil Şifalar diliyor biran önce iyileşmesini umuyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu