K-Drama

Lee Seung Gi “Fare” de Kana Susamış Gözlerle Birine Bakarken Tamamen Farklı Birine Dönüşüyor

Lee Seung Gi, tvN’in “Mouse” filminde karanlık tarafa geçti!

Spoiler

“Mouse ” beklenmedik olay örgüleriyle izleyicileri büyülüyor! Bir önceki bölümün sonunda, Jung Ba Reum (Lee Seung Gi’nin canlandırdığı) ve Go Moo Chi (Lee Hee Joon’un canlandırdığı) Jung Ba Reum’un evinin önünde gergin bir karşılaşma yaşadı. Go Moo Chi’nin hakaretleri çok ileri gittiğinde Jung Ba Reum’un yüzü tahrişle gölgelendi ve sonunda Go Moo Chi’yi bayılıncaya kadar boğdu ve kafasını bir taşla birkaç kez çarptı.

Dizinin bir sonraki bölümünden yeni çıkan fotoğraflar, Jung Ba Reum’un tamamen farklı bir yönüne bir göz atıyor. Ameliyattan önce, polis memuru sıcaklık ve sabırla doluydu, ancak şimdi yüzü kavgayla gölgelendi.

Fotoğraflarda Jung Ba Reum, siyah bir takım elbise giyen terk edilmiş bir depoya girer. Birine düşmanca gözlerle bakıyor ama sonunda dizlerinin üstüne çöküyor. Elleri arkasından bağlı hale geldi ve gözlerini karşısındaki figürden ayırmaya cesaret edemedi. Jung Ba Reum bir sonraki bölümde kimlerle karşılaşacak? Jung Ba Reum tarafından acımasızca saldırıya uğrayan Go Moo Chi’ye ne oldu?

Dizinin yapım ekibi Lee Seung Gi’yi övdü ve “Her sahneyi boşuna ele almayan olağanüstü konsantrasyonuyla sette dikkatleri üzerine çeken gayretli bir oyuncu. Onuncu bölümde, şok edici bir dönüşe yol açacak muhteşem bir gelişme olacak. Lütfen dört gözle bekleyin. “

“Mouse” un bir sonraki bölümü 1 Nisan saat 22: 30’da yayınlanacak. KST.

Kaynak: Soompi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu