K-Magazin

Jungkook’un sürpriz Vlive yayını, sadece 45 dakikada 13,5 milyon izleyici topladı

BTS Jungkook, bugün erken saatlerde Vlive’da sürpriz bir yayın yaptı ve dünya çapındaki hayranlarını çılgına çevirdi. Çarpıcı görüntüsü, şık mavi ombreli saçları, sevimli tavrı ve yatıştırıcı ham vokalleriyle kalpleri eritti.

Jungkook Vlive yayınında, ham vokallerini mükemmel bir performansla sundu, ‘Fix You’, ‘Who,’ ‘At My Worst’ ve kendi yapımcılığını yaptığı popüler şarkısı ‘Still With You’ gibi şarkıları söyledi. Yayın canlı bir konser gibiydi.

Jungkook, Twitter trendlerine hızla tırmandı ve 1 milyondan fazla tweet ile dünya çapında 1 numaraya yükseldi. Ayrıca ABD’de 1 numara ve Twipple Japonya’da 1 numara oldu.

Jungkook’un Vlive yayını, habersiz olmasına rağmen sadece 45 dakika içinde 13,5 milyon izleyici toplamayı başardı. Tarihte gerçek zamanlı olarak en çok görüntülenen V-live yayını rekorunu kırdı.

Ayrıca 10,2 milyondan fazla yorumla en çok yorum yapılan V-live’ın gerçek zaman yayın rekorunu kırdı.

Jungkook’un Vlive yayını yalnızca uluslararası alanda değil, Güney Kore’de de sıcak bir konu haline geldi. 14,5 milyon görüntüleme ile NAVER Entertainment HOT Sıralamasında 1. sırada yer alıyor.

Koreli netizenler, Jungkook’un Vlive yayınının habersiz olmasına rağmen dünya çapında 13,5 milyon kişiyi gerçek zamanlı olarak izlemek için sadece 45 dakika içinde toplamayı başardığı gerçeğine hayran kaldı.

Sen yayını canlı izleyebildin mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu