K-Magazin

IU, SHINee’den Onew’in En Sevdiği Erkek Vokalisti Olduğunu Söyledi + IU ve SHINee Birbirlerinin Şarkılarını Cover’ladı

27 Şubat’ta SHINee, “IU’s Palette”nin son bölümüne konuk oldu.

Bölümde, IU ve SHINee üyeleri aynı zamanlarda çıkış ve promosyon yaptıkları günleri güzelce andılar. SHINee üyesi, “O zamanlar her gün IU’yu müzik şovları için prova yaparken gördüğümüz için provalarını bile izlerdik, Aniden dans ediyor mu? diye düşünürdük” cümlesini kurunca bunu duyan IU kahkahalara boğuldu.

IU daha sonra SHINee üyesi Onew hakkında şunları söyledi:

“Seni en ideal erkek vokali olarak görüyorum. Her zaman erkek olsaydım onun gibi şarkı söylemek isterdim diye düşünmüşümdür. Ve tonunuz hiç değişmedi, vokalistlerin ses tonunun yaşın artmasıyla birlikte değişmesi doğaldır benim sesim de çok değişti, ama sizin sesiniz hep aynı kaldı. Onew ballad şarkılar söyleyip yüksek notalara çıktığında her zaman etkilenmişimdir. Birlikte çalışmak istediğim bir erkek vokalist hakkında konuştuğumda hep aklıma Onew gelir.”

Bu sözleri duyan Onew, utancını gizlemeye çalışarak “Ben mi?” dedi. IU kafasını sallayarak şunları söyledi “Evet! Umarım gelecekte birlikte çalışabiliriz.”

Ardından IU ve SHINee birbirlerinin şarkılarını coverlamaya karar verdi! İlk olarak IU, SHINee’nin “Sherlock” şarkısını kendi tarzında yorumlayarak SHINee üyelerini harekete geçirdi. SHINee ise IU’nun “Dear Name” şarkısını seçti ve IU’nun övdüğü güzel bir vokal performansı sergilediler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu